Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


«Στην υγειά μας ρε παιδιά» αφιέρωμα στον τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» αφιέρωμα στον τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη

23 Νοεμβρίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στις 21:20
 
Αναμνήσεις που ζωντανεύουν, ιστορίες που δεν ξεχνιούνται, μελωδίες που ταξιδεύουν, παρέες που ξανασμίγουν. Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».
Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 21:20, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλεί να απολαύσουμε ένα αφιέρωμα στον τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, κέφι αλλά και συγκινητικές στιγμές.
Στο μουσικό μέρος, συμπράττουν με τον Μίλτο Πασχαλίδη οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Νότης Μαυρουδής,  Χρήστος Θηβαίος, Γιώτα Νέγκα, Μπάμπης Στόκας, Μιρέλα Πάχου. «Στα είπα όλα», «Ρόζα», «Βυθισμένες άγκυρες», «Καλοκαίρια και Χειμώνες», «Ίσως φταίνε τα φεγγάρια», «Δεν είμαι άλλος», «Πάντα γελαστοί», «Φλασάκι» είναι λίγες μόνο από τις επιτυχίες που θα απολαύσουμε στο πλαίσιο του αφιερώματος.
Σε αυτό το μελωδικό ταξίδι συμμετέχουν ακόμη οι: Ηλίας Μπενέτος, Οδυσσέας Ιωάννου, Ορφέας Αυγουστίδης, Κατερίνα Τσάβαλου, Μάρα Δαρμουσλή, Νίκος Μπογιόπουλος, Μπάμπης Χριστόγλου, Μιχάλης Λεάνης, Εύη Αδάμ, Iωάννα Σουλιώτη, Μυριέλλα Κουρεντή, Κλέλια Xαρίση, Βίκυ Μαραγκάκη, Αλέκος Λούτζης, Bίβιαν Κοντομάρη.
 
«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!
Κάθε Σάββατο στις 21:20 στο ΣΙΓΜΑ