Τρίτη, 23 Απριλίου 2024


Happy Traveller 29&30 Οκτωβρίου 2016

Happy Traveller 29&30 Οκτωβρίου 2016

24 Οκτωβρίου 2016

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
Σαββατοκύριακο στις 12:00
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το Happy Traveller συνεχίζει το ταξίδι του στη Μάλτα.  Η εκπομπή θα επισκεφθεί τα δύο υπέροχα νησιά στο αρχιπέλαγος της Μάλτας. Θα πάει στο Γκότζο όπου θα γυρίσει τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες και θα απολαύσει μοναδικά φυσικά τοπία. Θα γνωρίσει τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και θα δοκιμάσει τις πιο  διαδεδομένες γεύσεις της περιοχής. Σε αυτήν την εκπομπή όμως θα δουν και το μαγευτικό νησάκι Κομίνο που βρίσκεται ανάμεσα σε Μάλτα και Γκότζο και έχει τις πιο εντυπωσιακές θαλάσσιες σπηλιές που είδατε πότε! 
 
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου άλλο ένα μοναδικό φυσιολατρικό Happy Traveller, αυτή τη φορά στον Δήμο Δελφών! To road trip ξεκινάει από Αθήνα και μετά από σύντομες στάσεις σε Αράχωβα και Δελφούς, ο Ευτύχης φτάνει στην Άμφισσα όπου τον περιμένει μια βραδινή βόλτα σε μία πόλη γεμάτη κόσμο, χρώματα και γεύσεις. Η επόμενη μέρα ξεκινάει με δράση πάνω στα απόκρημνα βράχια της Φωκίδας όπου ο Ευτύχης δοκιμάζει την τύχη του στην αναρρίχηση. Σειρά έχει το Χρισσό και ακολουθεί η Ιτέα και το Γαλαξίδι όπου ο Happy Traveller κάνει μια φανταστική βόλτα με βάρκα στα πανέμορφα νησάκια της περιοχής! Τελευταία στάση πριν την επιστροφή είναι η γραφική Δεσφίνα. Ένα ιδιαίτερο Happy Traveller σε ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά μέρη της Ελλάδας.