Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


«Junior Music Stars» Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

«Junior Music Stars» Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

1 Δεκεμβρίου 2016

KΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22:00
 
Η γιορτή της μουσικής ξεκινά! Το «Junior Music Stars» είναι εδώ, για να φωτίσει τα μικρά αστέρια της μουσικής, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 22:00 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ. 
 
Η γνωριμία με τα 16 αστέρια του Junior Music Stars ολοκληρώθηκε και ήρθε η ώρα να  συναντήσουν τους δασκάλους τους! Η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης από την πρώτη κιόλας επαφή με τα παιδιά ενθουσιάζονται και συγκινούνται. Τα πρώτα 8 παιδιά ανεβαίνουν στη σκηνή του Junior Music Stars και μας χαρίζουν μοναδικές  στιγμές. Τα παιδιά συνεργάζονται με τη μεγαλύτερη ορχήστρα, που έχει δημιουργηθεί ποτέ σε τηλεοπτική εκπομπή, με μαέστρο τον Γιώργο Θεοφάνους.  
 
Στον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό δεν υπάρχουν αποχωρήσεις ούτε ανταγωνισμοί.  Γι’ αυτό και  κάθε βραδιά κλείνει με μία συνεργασία των παιδιών, ένα unplugged ντουέτο. Στα backstage μαζί με την οικογένεια των παιδιών θα βρίσκεται η Αντωνία Καλλιμούκου. 
 
Όλα τα είδη μουσικής συναντώνται στο πλατό του Junior Music Stars.  Από αυτή την Παρασκευή  στις 22:00 ετοιμαστείτε για μεγάλες εμφανίσεις μικρών παιδιών.