Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


The X Factor - Πρεμιέρα Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

The X Factor - Πρεμιέρα Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

27 Απριλίου 2017

Το “The X Factor” το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως, κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:00 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

 

Η κριτική επιτροπή: Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα,  Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Στόκας,  αναζήτησαν σε Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Αθήνα τους πιο ταλαντούχους και  παθιασμένους τραγουδιστές.  Απόψε, φιλόδοξοι νέοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στην κριτική επιτροπή διεκδικώντας μια θέση στα Live Shows. Με τη στήριξη της λαμπερής Ευαγγελίας Αραβανή οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να ερμηνεύσουν όσο καλύτερα μπορούν τα τραγούδια τους και να πείσουν τους κριτές πως αξίζουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

 

Η πρεμιέρα ξεκινά με την προβολή των Auditions που θα ολοκληρωθούν σε πέντε επεισόδια. Ακολουθεί το Bootcamp και πριν τα live έρχονται τέσσερα επεισόδια με το περίφημο Chair challenge: μια σκληρή και εξαιρετικά αγωνιώδη φάση, όπου θα πρέπει να μείνουν από τους καλούς … οι καλύτεροι!

 

Στο σημερινό πρώτο επεισόδιο των Auditions οι διαγωνιζόμενοι ερμηνεύουν τραγούδια της δικής τους επιλογής και πολλοί είναι αυτοί που μπόρεσαν να αποσπάσουν τη θετική ψήφο των κριτών. Αρκετοί διαγωνιζόμενοι κατάφεραν με τις φωνητικές τους ικανότητες και τη σκηνική τους παρουσία να ξεσηκώσουν την Τάμτα και τον Γιώργο Μαζωνάκη, που σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και χόρεψαν. Μια 17χρονη κοπέλα τους συνεπήρε με το λίκνισμα του κορμιού της σε Latin ρυθμούς, ενώ μια 22χρονη διαγωνιζόμενη κατάφερε να αποσπάσει το παρατεταμένο χειροκρότημα όλης της επιτροπής.

 

Λάβετε θέσεις!

Απόψε στις 22:00 στο ΣΙΓΜΑ και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα