Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Survivor - Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Survivor - Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

22 Μαΐου 2017

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον τυφώνα “Survivor μια που το επεισόδιο που προβλήθηκε ψες από το ΣΙΓΜΑ κατάφερε να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με το ποσοστό τηλεθέασης στα ανά τέταρτο στοιχεία να φτάνει το 58%.

 

Μπορεί για δυο αγώνες οι ομάδες των «Διάσημων» και των «Μαχητών» να ενώθηκαν προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν την ομάδα του Τούρκικου “Survivor”, όμως από χθες έγιναν και πάλι αντίπαλοι. Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και ευστοχία. Οι «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-7 και να γευτούν το έπαθλο που ήταν από δύο λαχταριστά μπέργκερ για τον καθέναν και μια εκδρομή με καταμαράν.

 

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες καλούνται σ’ ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό κι όχι την ασυλία. Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, η ελληνική ομάδα αυτή την εβδομάδα δεν θα αγωνιστεί για την ασυλία. Έτσι «Διάσημοι» και «Μαχητές» που αριθμούν από πέντε παίκτες θα παραμείνουν ισάριθμοι για μια ακόμη εβδομάδα και θα αγωνίζονται χωρίς το άγχος της αποχώρησης παίκτη.

 

Συντονιστείτε απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ για ένα ακόμη επεισόδιο “Survivor” με έντονη δράση, αγωνία και ανατροπές.