Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Happy Traveller - Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Μαΐου 2017

24 Μαΐου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 27 Μαΐου στις 10:15 το «Happy Traveller» και ο Ευτύχης Μπλέτσας παρουσιάζει ένα εξωτικό ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο. Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, στο νησί του Survivor θα μείνει στην Πούντα Κάνα, το πιο δημοφιλές τουριστικό προορισμό της Δομινικανής Δημοκρατίας! Θα δει από κοντά την πρωτεύουσα της χώρας, τον Άγιο Δομίνικο την πρώτη πόλη της Αμερικής, με τα πολλά εντυπωσιακά ιστορικά αξιοθέατα. Στην συνέχεια θα μεταβεί στο μαγευτικό νησί Σαόνα, που θεωρείται από τα πιο ειδυλλιακά μέρη της χώρας! Θα κολυμπήσει σε καταγάλανα νερά, θα γνωρίσει μαγευτικά σκηνικά, θα δει δελφίνια, θα κάνει zip line και θα ανακαλύψει την ταξιδιωτική πλευρά της χώρας που γυρίζεται το Ελληνικό Survivor! Και αυτά θα είναι μόνο η αρχή, αφού υπάρχει και δεύτερο επεισόδιο που θα συμπληρώσει την φανταστική δομινικανή εμπειρία του «Happy Traveller».


Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 10:45 Happy Traveller στη Σρι Λάνκα! Ένα από τα πιο ξεχωριστά και ταξιδιάρικα επεισόδια σε μια πανέμορφη χώρα με φιλόξενους κατοίκους, μεγάλη ιστορία, ιδιαίτερη κουζίνα, τοπικά προϊόντα γνωστά σε όλο τον κόσμο, επιβλητικούς ναούς και εκπληκτικά φυσικά τοπία. To ταξίδι μας ξεκινάει από το Κολόμπο, τη μεγαλύτερη πόλη της Σρι Λάνκα. Μετά την ξενάγησή μας εκεί, φεύγουμε οδικώς για το κέντρο του νησιού όπου θα επισκεφθούμε μερικά από τα πιο σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα της χώρας. Το επεισόδιο στη συνέχεια περιλαμβάνει σαφάρι με 4Χ4 για να δούμε ελεύθερους ελέφαντες στο  φυσικό τους περιβάλλον καθώς και επίσκεψη σε κήπο μπαχαρικών όπου θα μάθουμε τα πάντα για τα γνωστά σε όλο τον κόσμο μπαχαρικά Κεϋλάνης! Happy Traveller στο δάκρυ της Ινδίας, Happy Traveller στην Κεϋλάνη, Happy Traveller στην Σρι Λάνκα.