Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


Παραδοσιακή Βραδιά απο τις 16 Σεπτεμβρίου

Παραδοσιακή Βραδιά απο τις 16 Σεπτεμβρίου

5 Σεπτεμβρίου 2017

Με την Άντρη Καραντώνη
Πρεμιέρα
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και κάθε Σάββατο την ίδια ώρα 
 
Η εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» επιστρέφει στις οθόνες μας από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου για να γεμίσει και πάλι τις βραδιές μας με τη μαγεία και την ποιητικότητα της μουσικής παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας. Οικοδέσποινα της εκπομπής η Άντρη Καραντώνη. Μόνιμοι συνεργάτες της οι Μιχάλης Χατζημιχαήλ και Σάββας Στεφάνου. 
 
Μια εκπομπή που στόχο έχει να μας προσφέρει ένα πλούσιο συνδυασμό από παραδοσιακούς χορούς με φιλοξενούμενα χορευτικά συγκροτήματα και σύνολα, κυπριακά τραγούδια, λαϊκούς ποιητές και τσιαττιστές και τρεις καλεσμένους έκπληξη κάθε βδομάδα. Η ιστορία του τραγουδιού, οι συντελεστές, η αυθεντία, οι δεξιοτέχνες, οι χοροί, τα μουσικά όργανα, τα έθιμα, ο πολιτισμός, η εκφραστικότητα της μουσικής κληρονομιάς, το τότε και το τώρα. Σε ένα μοναδικό ταξίδι στην παράδοση…
 
Στην πρεμιέρα της εκπομπής, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, αφιέρωμα στην Κερύνεια. Μαζί μας οι ηθοποιοί Έλενα Ευσταθίου, Ανδρέας Τσουρής και ο τέως Δήμαρχος Κερύνειας Γλαύκος Καριόλου. Συμμετέχει η παιδική χορωδία του Δήμου Λευκωσίας υπό τη διεύθυνση της Αννίτας Κωνσταντίνου. Το στούντιο της εκπομπής γεμίζει με παραδοσιακές ενδυμασίες και χορό από το Πολιτισμικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών Πάφου και το Παραδοσιακό Χορευτικό Συγκρότημα Πραστιού Αυδήμου Περσεφόνης. 
 
ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΜΙΞΟΥΜΕΝ
ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΓΕΝΟΥΜΕΝ
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΜΕΝ!