Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ  ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

17 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2018. Μια μαραθώνια εκπομπή με αναλυτικά δελτία ειδήσεων, απευθείας συνδέσεις με τα επιτελεία των υποψηφίων και των κομμάτων, ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από όλη την Κύπρο, αναλύσεις και συζητήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη κομμάτων, καλεσμένους στο στούντιο και όλη την εκλογική δραστηριότητα.

Από τις 16:30 ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μαζί με τον Γιάννη Καρεκλά και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων μεταφέροντας όλη την εκλογική διαδικασία και τον παλμό των εκλογών. Στις 18:00 ακριβώς το πιο έγκυρο exit poll κάλπης με δείγμα 6,000 ατόμων. Μαζί μας στο στούντιο ο εκλογικός αναλυτής Δρ. Νάσιος Ορεινός, ανακοινώνει, αναλύει και σχολιάζει τα αποτελέσματα του exit poll.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE παρακολουθούν και μεταδίδουν την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό σε παράλληλη μετάδοση με τη ροή των αποτελεσμάτων! Με τεχνολογία τελευταίου τύπου και μια ευφάνταστη σκηνική εμφάνιση το ΣΙΓΜΑ είναι το κανάλι των εκλογών.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2018

Γιατί εκλογές σημαίνει ΣΙΓΜΑ