Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


Μια βαλίτσα γεύσεις Γ' - 28/5-1/6 2018

Μια βαλίτσα γεύσεις Γ' - 28/5-1/6 2018

25 Μαΐου 2018

Εβδομάδα 28/5-1/6 2018

Τα αρώματα και τα μπαχάρια μπορούν να σου ξυπνήσουν αναμνήσεις. Οι συνταγές και τα πιάτα μπορούν να σε ταξιδέψουν σε άλλους πολιτισμούς. Ο κόσμος γύρω από ένα τραπέζι, ενώνεται. Και εμείς σε ταξιδεύουμε σε ολόκληρη τη γη.

Η εκπομπή «Μια Βαλίτσα Γεύσεις» επιστρέφει ανανεωμένη για να μοιραστεί μαζί σας κουλτούρες και γεύσεις από διάφορα μέρη του πλανήτη. Η ηθοποιός Χριστίνα Κυριάκου, ο διακεκριμένος chef Γιώργος Τσούλης και αγαπημένοι επώνυμοι της κυπριακής showbiz είναι έτοιμοι να αλλάξουν τα μεσημέρια σας και να σας ταξιδέψουν μαζί τους σε μαγευτικούς προορισμούς και νόστιμες γεύσεις!

Η εκπομπή «Μια Βαλίτσα Γεύσεις» συγχρηματοδοτείτε από το ταμείο ασύλου, μετανάστευσης και ένταξης, και την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΙΟΥ

Ταξιδεύουμε στη Βραζιλία και στην παρέα μας η Θέκλα Πετρίδου, ο Γιώργος Τσούλης της μαγειρεύει κοκκινιστό ψάρι και ο Luciano μας συστήνει τη χώρα του. 

ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ

Η Γεωργία είναι μια χώρα με πολλές αντιθέσεις και όπως και εμείς οι Γεωργιανοί λατρεύουν το τυρί. Ο Γιώργος μαγειρεύει παραδοσιακό τυρόψωμο της χώρας και η Φανή Σωκράτους δεν αντιστέκεται. Η Χριστιάνα Κυριάκου μαθαίνει τα μυστικά του χαλουμιού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ

Εσύ πόσα ξέρεις για το Νεπάλ. Μια καθαρά αγροτική χώρα με νόστιμο φαγητό ο Γιώργος Τσούλης μας συστήνει το Chowela  δηλαδή μια συνταγή με κοτόπουλο όπως γίνεται στο Νεπάλ, μαζί του η Μαρία Έλενα Κυριάκου. Ενώ, η Χριστίνα Κυριάκου ζει … αγροτικά.

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ

Το Ιράν είναι μαγευτικό και δοκιμάζουμε Latifeh φτιαγμένο από τα χεράκια του Γιώργου Τσούλη. Και η Χριστίνα μαθαίνει τα πάντα για το γιαούρτι μια που αποτελεί και βασικό διατροφικό στοιχείο για τη χώρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Αιθιοπία είναι πανέμορφη και περήφανη χώρα, ο Γιώργος Τσούλης μας μαθαίνει πώς να φτιάχνουμε κοτόπουλο με αιθιοπικό αέρα και βάζει τη Γιώτα Κουφαλίδου να δοκιμάσει. Άραγε θα της αρέσει;

 

Μια βαλίτσα γεύσεις καθημερινά στις 15:00 στο ΣΙΓΜΑ