Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


Το ΣΙΓΜΑ αλλάζει γιατί… όλα μπορούν να συμβούν Πρωτοποριακός σχεδιασμός, ανανέωση αισθητικής

Το ΣΙΓΜΑ αλλάζει γιατί… όλα μπορούν να συμβούν Πρωτοποριακός σχεδιασμός, ανανέωση αισθητικής

17 Σεπτεμβρίου 2018

Το ΣΙΓΜΑ αλλάζει και υποδέχεται τη νέα τηλεοπτική εποχή με design, trailers και χρώματα που τονίζουν με μοναδικό τρόπο την αισθητική της εικόνας του. Ένα εντελώς πρωτοποριακό πακέτο γραφικών προσδίδει στο ΣΙΓΜΑ τον χαρακτήρα ανανέωσης και σηματοδοτεί τη νέα εποχή μεταφέροντας την αίσθηση αυτή σε κάθε παραγωγή του.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου: Μια ημερομηνία σταθμός, μια που ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Κύπρου που στήριξε παραδοσιακά τις Κυπριακές παραγωγές, αλλάζει ύφος και προσέγγιση δίνοντας μια μοντέρνα αισθητική στην κυπριακή τηλεόραση. Το concept στηρίζεται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση του ΣΙΓΜΑ και στην φιλοσοφία ότι βρίσκεται κοντά στον τηλεθεατή σε κάθε μικρή ή μεγάλη του στιγμή. Η χρήση του διαφορετικού χρώματος μελανιού που δημιουργεί το εφέ διαπερνώντας ακόμα και το ίδιο το λογότυπο του ΣΙΓΜΑ αποδεικνύει τη διάθεση να δώσουμε χρώμα στη ζωή, αλλά και αυτή την αίσθηση ελευθερίας στον τηλεθεατή.

Η έμφαση δίνεται στα όμορφα χρώματα που αποτυπώνουν και την πολυμορφία του νέου προγράμματος ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της εικόνας και του design.

Το project υλοποίησε η εταιρεία SEMIO μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων. Τη μουσική έγραψε ο καταξιωμένος Κύπριος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.

Το ΣΙΓΜΑ αλλάζει και βάζει χρώμα στο νέο του πρόγραμμα και σίγουρα τώρα πια… «όλα μπορούν να συμβούν»!

Δείτε κάποια δείγματα από τα νέα μας ids εδώ:

https://www.facebook.com/sigmatvcy/videos/280230259260420/