Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


«Αδιακρίτως» με τον Ανδρέα Πιτσιλλίδη - πρεμιέρα την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 23:00

«Αδιακρίτως» με τον Ανδρέα Πιτσιλλίδη - πρεμιέρα την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 23:00

28 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 
ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ
 
Ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ στο ΣΙΓΜΑ από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 23:00. 
 
Μια πολυθεματική εκπομπή που φιλοδοξεί να συζητήσει όσα συνήθως αποφεύγει να φέρει στο φως ο δημόσιος διάλογος εντοιχίζοντας τα πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες ή αγγίζοντας τα μόνο επιδερμικά εξαιτίας προλήψεων και προκαταλήψεων που οδηγούν όλους μας λίγο πολύ σε φίμωση και αυτολογοκρισία. 
 
Η θεματολογία της εκπομπής θα αγγίζει ένα ευρύ φάσμα έρευνας, αναζήτησης και συζήτησης κοινωνικού προβληματισμού, επιστημονικής αναζήτησης, θεολογικά αλλά και θρησκειολογικά ακανθώδη ερωτήματα βιοηθικής και βιοιατρικής. Επίσης, συνεντεύξεις και συζητήσεις που θα προβληματίσουν, πιθανώς θα ενοχλήσουν και ενδεχομένως ακόμα και να σοκάρουν. Τα άδυτα και άβατα οικονομικών οργανισμών, εκκλησιαστικών ιδρυμάτων, αρχιεπισκοπικών, μητροπολιτικών και μοναστηριακών μεγάρων. 
 
Θέματα ταμπού μέσα από μιαν ανθρώπινη προσέγγιση, κοιτάζοντας στα μάτια ανθρώπους κοινωνικά περιθωριοποιημένους. Στο στούντιο ακαδημαϊκοί και επιστήμονες από διάφορους τομείς όπως κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, θεολόγοι, ειδικοί σε θέματα οικογένειας, παιδοψυχολογίας και εκπαίδευσης. Η συζήτηση όμως δεν θα περιοριστεί στα όρια του στούντιο αλλά η εκπομπή επιζητεί να είναι κυριολεκτικά ζωντανή και γι’ αυτό θα έχει πάντα ανοιχτές τις τηλεφωνικές γραμμές καλώντας, προσκαλώντας, ενίοτε και προκαλώντας τολμηρούς και με άποψη ή και έντονη διαφωνία τηλεθεατές να διευρύνουν το πάνελ της συζήτησης χωρίς συμβατικούς όρους και τα εκ των πραγμάτων περιορισμένα όρια ενός τυπικού τηλεθαλάμου.
 
ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ με τον Ανδρέα Πιτσιλλίδη, από Τρίτη 11 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:00.