Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


"CELEBRITY TRAVEL" ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΚΛΩΝΗ - ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8 ΚΑΙ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

"CELEBRITY TRAVEL" ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΚΛΩΝΗ - ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8 ΚΑΙ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

3 Ιουλίου 2017

Θα ζήσουμε ασυνήθιστες εμπειρίες κι ενδιαφέρουσες περιπέτειες που δεν μπορούμε να βρούμε στους κλασικούς τουριστικούς οδηγούς. Κάθε εβδομάδα με έναν νέο καλεσμένο ανακαλύπτουμε τα μυστικά κάθε πόλης, δοκιμάζουμε και κρίνουμε την τοπική κουζίνα, ψωνίζουμε στις αγορές και συλλέγουμε όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα χρειαστούν όσοι σκέφτονται να ταξιδέψουν. Το Celebrity Travel θα μας ταξιδέψει στις πιο όμορφες πόλεις όλου του κόσμου. 
 
Tο Σάββατο 8 Ιουλίου στις 16:00, ο Mr.Travel Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει σε μια πόλη βγαλμένη κατευθείαν από το μέλλον με τον Ορέστη Τσάνγκ και την Ειρήνη Αϊνατζόγλου.  Η Αστάνα του Καζακστάν ή αλλιώς το «Ντουμπάι της στέπας» όπως την αποκαλούν γίνεται το ιδανικό σκηνικό για ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις. Με οδηγό το Celebrity Travel ο Ορέστης και η Ειρήνη ξεναγούνται στην πιο νέα πρωτεύουσα του κόσμου. Μαθαίνουν τα μυστικά των Berkutsi και ζουν από κοντά το παραδοσιακό κυνήγι με χρυσαετό. Μπαίνουν στην εντυπωσιακή EXPO2017 λίγο πριν τα επίσημα εγκαίνια και δοκιμάζουν παραδοσιακές στολές του Καζακστάν. Βόλτες με άλογα και κοκτέιλ σε μια τροπική παραλία στην καρδιά της στέπας.  Μια μουσική ερωτική εξομολόγηση… Και για κυρίως πιάτο… Φιλίες, ίντριγκες, ασυλίες και ψηφοφορίες στον πυρετό του Survivor! 
 
Την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 17:00 ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στην Ρουμανία με τον απόλυτο Celebrity Hair Stylist Τρύφωνα Σαμαρά. Περιπλανώνται στο "Μικρό Παρίσι" της Ανατολής, το Βουκουρέστι και ανακαλύπτουν την Μαύρη Εκκλησία στο Μπρασόβ. Περπατούν στο μικρότερο στενό δρομάκι του κόσμου και έχουν μία απρόσμενη συνάντηση. Πώς κατέληξε η επίσκεψη στο κάστρο του Δράκουλα;