Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024


Celebrity Travel - Σάββατο 1 Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Celebrity Travel - Σάββατο 1 Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

26 Ιουνίου 2017

Θα ζήσουμε ασυνήθιστες εμπειρίες κι ενδιαφέρουσες περιπέτειες που δεν μπορούμε να βρούμε στους κλασικούς τουριστικούς οδηγούς. Κάθε εβδομάδα με έναν νέο καλεσμένο ανακαλύπτουμε τα μυστικά κάθε πόλης, δοκιμάζουμε και κρίνουμε την τοπική κουζίνα, ψωνίζουμε στις αγορές και συλλέγουμε όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα χρειαστούν όσοι σκέφτονται να ταξιδέψουν. Το Celebrity Travel θα μας ταξιδέψει στις πιο όμορφες πόλεις όλου του κόσμου.

 

Tο Σάββατο 1η Ιουλίου στις 16:00, ο Mr.Travel Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη παρέα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανακαλύπτει την πόλη που πατά σε δυο ηπείρους, μαθαίνει χορό της κοιλιάς και αναστατώνει την νυχτερινή ζωή της πόλης με την παρουσία της. Η Πόλη σου δίνει χίλιους λόγους να την αγαπήσεις. Με οδηγό το Celebrity Travel, ξεσκεπάζουμε ένα ένα τα πέπλα μυστηρίου που την καλύπτουν. Επισκεπτόμαστε το σύμβολο της Ορθοδοξίας, την Αγία Σοφία αλλά και τα εντυπωσιακά ανάκτορα των Σουλτάνων όπως το Τοπ Καπί και το Ντολμά Μπαχτσέ. Μετά από σκληρό παζάρι στο Καπαλι Τσαρσί την μεγαλύτερη κλειστή αγορά στον κόσμο, επιλέγουμε το Χαμάμ της Χουρέμ για να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε αυτοκρατορική περιποίηση. Ανάμεσα στις περιηγήσεις μας δοκιμάζουμε την φημισμένη πολίτικη κουζίνα. Ξεχωριστή στιγμή του ταξιδιού αποτέλεσε η επίσκεψη μας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου μας υποδέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δίνοντας μας την ευχή του αλλά και την υπόσχεση να επισκεφθούμε μαζί την Πρίγκηπο.

 

Την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 17:00 ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στην Ιορδανία με την αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη. Ανακαλύπτουν μαζί τα μυστικά του Χασεμητικού Βασιλείου. Από το δέος των αρχαιολογικών χώρων στην Πέτρα, μέχρι τη συμβίωση με τους βεδουίνους στη μέση της ερήμου. Περιπλανώνται στις γεύσεις της Ανατολής και δοκιμάζουν ...σχεδόν τα πάντα. Η Ελληνίδα ηθοποιός, μιλά για τον έρωτα της ζωής της, τη σχέση της με το Φίνο και τον ελληνικό κινηματογράφο.