Σάββατο, 20 Απριλίου 2024


Celebrity Travel - Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Ιουλίου

Celebrity Travel - Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Ιουλίου

10 Ιουλίου 2017

Θα ζήσουμε ασυνήθιστες εμπειρίες κι ενδιαφέρουσες περιπέτειες που δεν μπορούμε να βρούμε στους κλασικούς τουριστικούς οδηγούς. Κάθε εβδομάδα με έναν νέο καλεσμένο ανακαλύπτουμε τα μυστικά κάθε πόλης, δοκιμάζουμε και κρίνουμε την τοπική κουζίνα, ψωνίζουμε στις αγορές και συλλέγουμε όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα χρειαστούν όσοι σκέφτονται να ταξιδέψουν. Το Celebrity Travel θα μας ταξιδέψει στις πιο όμορφες πόλεις όλου του κόσμου.

 

Tο Σάββατο 15 Ιουλίου στις 16:00, ο Mr.Travel Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει και πάλι στην Κωνσταντινούπολη με καλεσμένο του αυτή τη φορά τον Survivor Διάσημο BO! Μαζί ανακαλύπτουν τις σπάνιες ομορφιές του ενυδρείου της Κωνσταντινούπολης...Ο BO μας δείχνει πως είναι να είσαι πραγματικός Survivor...και επιτέλους δοκιμάζει από τα χέρια του διάσημου Τούρκου chef Nusret Gökçe αφού κέρδισε στο αγώνισμα επάθλου του Celebrity Travel!Συναντούν την Μαρία Εκμεκτσίογλου και ανακαλύπτουν τα μυστικά της Πολίτικης Κουζίνας... και με κατάνυξη επισκέπτονται το Φανάρι, τον φάρο της Ορθοδοξίας! Δέστε τις ζώνες σας...το Celebrity Travel είναι έτοιμο για απογείωση σε rap ρυθμούς!

 

Την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 16:00 ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στην Νάπολη παρέα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανακαλύπτει την ωραία του Καμπάνιας και του Ιταλικού νότου. Με ναπολιτάνικο ταπεραμέντο η Ντορέττα και ο Νίκος φτιάχνουν παραδοσιακή μαργαρίτα στην πιτσαρία όπου πρωτοφτιάχτηκε, δοκιμάζουν το αγαπημένο παγωτό της πριγκίπισσας Σίσσυ, εξερευνούν τις κατακόμβες και απολαμβάνουν την Bella Vita της Νάπολης.