Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Ελλήνων Πάσχα στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά»

Ελλήνων Πάσχα στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά»

3 Απριλίου 2018

Αυτό το Πάσχα θα το γιορτάσουμε μαζί! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μας προσκαλούν για να γίνουμε όλοι μία παρέα και να διασκεδάσουμε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στις 21:15.

Τη βραδιά ανοίγουν τρεις από τους κορυφαίους τενόρους, ο Αντώνης Κορωναίος, ο Παντελής Κοντός και ο Σταμάτης Μπερής, οι οποίοι με την συνοδεία του καταξιωμένου μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη στο πιάνο ερμηνεύουν τραγούδια cross over "πατώντας" στα χνάρια των Παβαρότι, Ντομίνγκο, Καρρέρας και εισπράττουν τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων.

Μουσική έκπληξη της βραδιάς η 17χρονη Αρμένισσα Μαρία Σπυριδονίδου.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος της βραδιάς που θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο πραγματικό γλέντι συμβάλλουν και οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Μπέσυ Μάλφα, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ματθίλδη Μαγγίρα, Λευτέρης Ελευθερίου και Γιάννης Χατζηγεωργίου που μας παρασύρουν με γνωστές λαϊκές επιτυχίες!

Την κεφάτη παρέα επίσης, συμπληρώνουν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μαριάννα Τουμασάτου, o Θανάσης Βισκαδουράκης, η Πηνελόπη Πλάκα, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Βασίλης Γιακουμάρος, οι Ολυμπιονίκες Άννα Κορακάκη - Βασιλική Μιλούση και Ευαγγελία Πλατανιώτη, η Άντρη Καραντώνη, ο Γιώργος Παράσχος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Ευτύχης Μπλέτσας.