Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Έρχεται ο Πρίγκιπας… με δώρα!

Έρχεται ο Πρίγκιπας… με δώρα!

2 Σεπτεμβρίου 2016

Όλες οι λεπτομέρειες
 
Μην πάει το μυαλό σου στους Γκριμάλντι του Μονακό, το άρθρο αυτό δεν γράφτηκε για τον Αλβέρτο, ούτε βέβαια για κάποιον άλλο γνωστό και "ακριβοθώρητο" πρίγκιπα.
 
Ο λόγος γίνεται για τον … δικό μας Πρίγκιπα! Η σατιρική εκπομπή "Πρίγκιπας", έρχεται στο Σίγμα την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στο ΣΙΓΜΑ. Μαζί της όμως φέρνει και δώρα μια που ο Πρίγκιπας αποφάσισε να είναι πιο γαλαντόμος από τους λοιπούς Πρίγκιπες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Εσύ το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να χαρίσεις ένα like στην επίσημη σελίδα της εκπομπής στο facebook, να μοιραστείς δηλαδή να κάνεις share την κοινοποίηση και να μαζέψεις την παρέα σου στο σπίτι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στο ΣΙΓΜΑ για να δείτε μαζί την εκπομπή, να γελάσετε, να διασκεδάσετε και να μάθετε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.
 
Αυτός ο διαγωνισμός φέρνει ένα πολύ … ξεκούραστο δώρο μαζί του, μια διανυκτέρευση για δύο άτομα στο υπέροχο ξενοδοχείο του Πρωταρά Crystal Springs Beach Hotel. Εκτός από την διανυκτέρευση μπορείς να απολαύσεις και όλα σου τα γεύματα εντός της ξενοδοχειακής μονάδας. Μια all inclusive εμπειρία, που θα κάνει το Σαββατοκύριακό σου μοναδικό βάσει πάντα της διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.