Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


«Γεύσεις στη Φύση» Σάββατο 2 Ιουλίου

«Γεύσεις στη Φύση»  Σάββατο 2 Ιουλίου

27 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΡΙΣΚΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:45 
 
 
Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου μας γεμίζουν με πλούσιες γεύσεις και πολύτιμες γνώσεις με την υπογραφή του chef-culinary expert Βαγγέλη Δρίσκα! 
 
Στο επεισόδιο «Γεύσεις στη Φύση» που θα μεταδοθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ένα απίθανο αφράτο φιλέτο σολομού με κρούστα τσίλι που το συνοδεύει με αρωματική ριζοσαλάτα. Η συνέχεια έχει νοστιμιά και εκπλήξεις. Αρωματικό ψητό αρνάκι όσο μπούκο, το απόλυτο πιάτο για το μεσημεριανό τραπέζι και αφράτα κεφτεδάκια αρακά με δυόσμο, μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους είναι δύο πιάτα που θα τα εντάξετε αμέσως στο συνταγολόγιό σας. Τέλος, για επιδόρπιο, αρχή κάνουμε με ένα πρωτότυπο τσηζκέικ σε φύλλα κρούστας με πλούσιο άρωμα ανατολής και μειωμένη ζάχαρη για να απολαμβάνετε τα γλυκά της εκπομπής χωρίς ενοχές. Και όπως πάντα, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, έξυπνοι και πρωτότυποι συνδυασμοί και ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη για να καταλήξουν σε μοναδικά γευστικά πιάτα.  
 
Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 η εκπομπή ξεκινά με μια λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους: τάρτα με σπανάκι, ανθότυρο και καρύδια, με την πιο αφράτη και νόστιμη βάση. Ο Βαγγέλης συνεχίζει τα μαγειρέματα με την γρήγορη συνταγή της εβδομάδας: πένες στον φούρνο με πρωτότυπη πικάντικη σάλτσα. Στο κυριακάτικο τραπέζι που ακολουθεί, μαθαίνουμε πώς να ψήσουμε στην εντέλεια χοιρινή μπριζόλαtomahawk και πώς να μαγειρέψουμε την κινόα για να φτιάξουμε μία ξεχωριστή, θρεπτική και υγιεινή γαρνιτούρα. Και για το τέλος, ένα σοκολατένιο κέικ, χωρίς ζάχαρη και γλουτένη. Αφράτο και εντυπωσιακά νόστιμο, αυτό το κέικ είναι η γλυκιά λιχουδιά που θέλουν να απολαμβάνουν όλοι χωρίς ενοχές και περιορισμούς.
 
Η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ!