Σάββατο, 20 Απριλίου 2024


Happy Traveller - 14 & 15 Ιανουαρίου

Happy Traveller - 14 & 15 Ιανουαρίου

9 Ιανουαρίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
Σάββατο στις 11:15 και Κυριακή στις 10:45
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το Σάββατο14 Ιανουαρίου στις 11:15 ένα ακόμη ταξίδι ξεκινάει με αποσκευή την καλή διάθεση του Ευτύχη. Από το Μπαλί της Ινδονησίας τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα μέρη αυτού του τόσο διάσημου νησιού. Θα επισκεφθούν το δάσος με τις μαϊμούδες, το παλάτι και την παραδοσιακή αγορά του Ubud, αλλά και εντυπωσιακούς παραδοσιακούς ναούς. Θα μάθουν πως φτιάχνονται τα Μπαλινέζικα ξυλόγλυπτα και θα δουν από κοντά εντυπωσιακές φυτείες ρυζιού. Θα κάνουν ράφτινγκ στην τροπική ζούγκλα και θα απολαύσουν τους εκπληκτικούς καταρράκτες του Μπαλί. Ένα ταξίδι γεμάτο ταξιδιωτικές εμπειρίες και απίθανα φυσικά τοπία. 
 
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 10:45 Happy Traveller στα χιόνια! Happy Traveller στην Βασιλίτσα και το νομό Γρεβενών! Ένα Road Trip στα βουνά και τα χωριά της Πίνδου με μοναδικά τοπία, άφθονη δράση και περιπέτεια! Μια ξενάγηση στα αρχοντικά γεφύρια, τα εκπληκτικά ποτάμια και τα επιβλητικά δάση με την εναλλακτική ματιά του ΕΥΤΥΧΗΣμένου ταξιδιώτη που παρέα με τον σκύλο του τον Ηρακλή ανακαλύπτουν όλες τις ομορφιές αυτού του φανταστικού ορεινού τόπου. Η πόλη των Γρεβενών, το Περιβόλι και τα Άβδελα είναι μερικές από τις στάσεις μας πηγαίνοντας στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας όπου το πρόγραμμα έχει έντονη δράση με snowboard, snowmobile και παιχνίδια στα χιόνια. Το καλύτερο όμως το αφήνουμε για το τέλος. Ο Ευτύχης μαζί με σούπερ παρέα μπαίνει σε ένα υπερφτιαγμένο αγωνιστικό 4Χ4 και οργώνει τα πιο απάτητα μονοπάτια της περιοχής, καταλήγοντας στο εξωπραγματικά όμορφο γεφύρι της Πορτίτσας. Αυτό το χειμερινό επεισόδιο θα σας κρατήσει με κομμένη την ανάσα! Μην το χάσετε.