Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024


Happy Traveller 22 & 23 Οκτωβρίου

Happy Traveller 22 & 23 Οκτωβρίου

18 Οκτωβρίου 2016

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
Σαββατοκύριακο στις 12:00
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου Happy Traveller στη Μάλτα. Η εκπομπή ταξιδεύει στη χώρα των Ιπποτών! Το πρώτο μέρος του ταξιδιού στην πιο μικρή χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα περιπλανηθούμε στην πρωτεύουσα, την Βαλέτα, θα περπατήσουμε στην Βιτοριόζα και θα γνωρίσουμε την σιωπηλή πόλη, την Εμντίνα. Θα δούμε νεολιθικούς ναούς 5500 χρόνων, θα δούμε σκηνικά που γυρίστηκαν γνωστές ταινίες και σειρές του Χόλυγουντ και θα δοκιμάσουμε τοπικές λιχουδιές! 
 
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου σούπερ Happy Traveller στην Αριδαία, το Λουτράκι Πέλλας και τα Λουτρά Πόζαρ με οδηγό τον Ευτύχη και συνταξιδιώτη τον γλυκύτατο σκυλάκο του, τον Ηρακλή! Ένα απόλυτα φυσιολατρικό επεισόδιο στο οποίο ο Ευτύχης κάνει φθινοπωρινό μπάνιο στα ζεστά νερά των Λουτρών, εξερευνάει ποτάμια, χαράδρες, δάση και σπηλιές, και τρώει ντόπια κάστανα καθώς και άλλες πολλές τοπικές λιχουδιές! To μαγικό Βορειοελλαδίτικο Road Trip αυτής της εβδομάδας ολοκληρώνεται στην Έδεσσα και στους εντυπωσιακούς καταρράκτες της!