Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


Happy Traveller 26 & 27 Νοεμβρίου

Happy Traveller 26 & 27 Νοεμβρίου

21 Νοεμβρίου 2016

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
Σάββατο στις 11:45 και Κυριακή στις 12:00 
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το Happy Traveller πηγαίνει στον Όλυμπο. Ξεκινάει ένα road trip εντός Ελλάδος παρέα με τον σκύλο μας τον Ηρακλή και πάμε στην δυτική, Θεσσαλική πλευρά του Ολύμπου. Θα γυρίσουν τα όμορφα χωριά της περιοχής και θα  ζήσουν μοναδικές στιγμές περιπέτειας και εξερεύνησης, με τελικό σκοπό την ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου, στο ψηλότερο σημείο της Ελλάδας! Θα τα καταφέρουν;
 
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου η εκπομπή ταξιδεύει σε έναν από τους πιο αγαπημένους και  ρομαντικούς προορισμούς στην Ευρώπη! Πάμε Ουγγαρία, πάμε Βουδαπέστη! Ο Happy Traveller μας ξεναγεί στα επιβλητικά κτήρια, τα γεμάτα ιστορία κάστρα και τις πανέμορφες γέφυρες που διασχίζουν τον Δούναβη και ενώνουν την Βούδα με την Πέστη! Θα δοκιμάσουμε παραδοσιακές Ουγγρικές γεύσεις και θα κάνουμε μπάνιο... χειμωνιάτικα στα διάσημα Ιαματικά Λουτρά της πόλης!  Για πολλούς είναι η ομορφότερη πόλη της Ευρώπης! Για εμάς μία από τις πιο αρχοντικές, ατμοσφαιρικές και ρομαντικές πόλεις του κόσμου. Happy Traveller στην Βουδαπέστη.