Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Happy Traveller - Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

7 Φεβρουαρίου 2017

 

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στις 11:00

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ο Ευτύχης Μπλέτσας  συνεχίζει το ταξίδι στην ανατολική Ινδονησία στην περιοχή του Κομόντο. Θα εξερευνήσουν μια απίστευτη σπηλιά και θα κολυμπήσουν στην εσωτερική της λίμνη. Θα θαυμάσουν ένα μοναδικό θέαμα στο νησί των νυχτερίδων. Θα περιπλανηθούν σε παραδοσιακές αγορές, θα κολυμπήσουν σε κρυστάλλινα νερά και θα ανακαλύψουν έναν θεϊκό καταρράκτη μέσα στη ζούγκλα.

 

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η εκπομπή ταξιδεύει σε έναν από τους πιο αγαπημένους και ρομαντικούς προορισμούς στην Ευρώπη, τη Βουδαπέστη. O Ευτύχης μας ξεναγεί στα επιβλητικά κτίρια, τα γεμάτα ιστορία κάστρα και τις πανέμορφες γέφυρες που διασχίζουν τον Δούναβη και ενώνουν τη Βούδα με την Πέστη. Θα δοκιμάσει επίσης παραδοσιακές Ουγγρικές γεύσεις και θα κάνει μπάνιο χειμωνιάτικα στα διάσημα ιαματικά λουτρά της πόλης. Μια πόλης που για πολλούς είναι η ομορφότερη της Ευρώπης. Και για το Happy Traveller μια από τις πιο αρχοντικές, ατμοσφαιρικές και ρομαντικές πόλεις του κόσμου.