Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Μαρτίου

Happy Traveller - Σάββατο 11  & Κυριακή 12 Μαρτίου

8 Μαρτίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 11:30 ο Ευτύχης Μπλέτσας ταξιδεύει στην Ζανζιβάρη της Τανζανίας. Σε αυτό το πρώτο μας επεισόδιο εκεί θα εξερευνήσουνε την πρωτεύουσα Stone Town, το νησί φυλακή με τις τεράστιες χελώνες και το παρθένο δάσος με τις Μαϊμούδες Κολόμπο. Θα περπατήσουν σε γραφικές αγορές, θα δουν το σπίτι του  Freddie Mercury, θα επισκεφθούν τον “Βράχο”, ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Ζανζιβάρης, και θα δοκιμάσουνε κλασικά πιάτα της τοπικής κουζίνας. Τέλος θα μάθουνε πως οι ντόπιοι μαζεύουν τις καρύδες από τα δέντρα αλλά και πως τις ανοίγουν με τρόπο που το κάνει να μοιάζει παιγνιδάκι! Ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, αρώματα και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες!

 

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 11:15 ο Ευτύχης Μπλέτσας μας ταξιδεύει στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Ένα μοναδικό εξωτικό επεισόδιο σε έναν επίγειο παράδεισο γεμάτο φοίνικες, δαντελωτές ακτές, καταπράσινα νησάκια και διάσημα Χολιγουντιανά σκηνικά. Θα κολυμπήσουμε στον όρμο "Μάγια" που έγινε γνωστός από την ταινία "Η παραλία" με τον Leonardo DiCaprio και θα περπατήσουμε στα βράχια που περπάτησε ο Ρότζερ Μουρ στην ταινία "James Bond, ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι". Ταξιδέψτε στην εξωτική Ταϊλάνδη μέσα από τα μάτια του Happy Traveller.