Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Happy Traveller  - Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

13 Ιουνίου 2017

 

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 10:15 ο Ευτύχης Μπλέτσας ταξιδεύει στην Κάλυμνο και παρουσιάζει τις ομορφιές του ακριτικού νησιού. Ένα επεισόδιο γεμάτο καλοκαίρι, ένα επεισόδιο γεμάτο Ελλάδα. Ο Ευτύχης Μπλέτσας ταξιδεύει σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα νησιά της Ελλάδας. Επισκέπτεται τους σφουγγαράδες, κάνει βόλτα στις εκπληκτικές παραλίες του νησιού, γνωρίζει από κοντά μαγευτικά φυσικά τοπία και υπέρτατες τοπικές σπεσιαλιτέ!  Ακόμη, θα επισκεφτεί την Τέλενδο αλλά και την Ψέριμο!

 

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 10:45 σε αυτό το Happy Traveller συνεχίζουμε το ταξίδι μας στην Κέρκυρα με εξερεύνηση της Βόρειας πλευράς του νησιού. Θα απολαύσουμε την θέα από το παρατηρητήριο Κάιζερ και θα ανέβουμε στον Παντοκράτορα, το πιο ψηλό σημείο του νησιού. Θα φάμε Κερκυραϊκό παστιτσάδο στην Αχαράβη και θα εξερευνήσουμε τις παραδεισένιες Βόρειες ακτές, με στάσεις στο Κανάλ ντ’ αμουρ, το ακρωτήριο του δράστη και την μοναδική Παλαιοκαστρίτσα από όπου θα δούμε ένα ονειρικό ηλιοβασίλεμα.

 

,