Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Happy Traveller - Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

14 Φεβρουαρίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 11:30 ο Ευτύχης Μπλέτσας ταξιδεύει στην πιο σύγχρονη πόλη της Κίνας, τη φαντασμαγορική και εντυπωσιακή Σανγκάη που υποδέχεται τον ταξιδιωτικό μας φακό και μας εισαγάγει στην ομορφιά και την κουλτούρα της Κίνας. Σε αυτό το ταξίδι θα μάθουμε πως αυτή η πόλη μέσα σε λίγες δεκαετίες από ένα ψαροχώρι μεταμορφώθηκε σε μια από τις μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα του πλανήτη. Θα δούμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, θα περιπλανηθούμε στις παλιές παραδοσιακές γειτονιές και θα ανέβουμε στο ψηλότερο κτήριο της πόλης που συγχρόνως είναι και το δεύτερο ψηλότερο κτήριο στον κόσμο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα και  κρουαζιέρα στον ποταμό της πόλης και φαγητό σε παραδοσιακά κινέζικα εστιατόρια.


Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 10:30 ο Ευτύχης Μπλέτσας μας ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, την Μπρατισλάβα! Ένα επεισόδιο γεμάτο όμορφες εικόνες, παραμυθένια κάστρα και Σλοβάκικες γεύσεις. Οι βόλτες στον Δούναβη, η ξενάγηση στην παλιά πόλη, η επίσκεψη στο επιβλητικό κάστρο Devin θα σας μείνουν αξέχαστα! Αυτό που ίσως όμως θα λατρέψετε περισσότερο από κάθε άλλο είναι η ανάβαση στο “απόλυτο σύμβολο του μετα-ψυχροπολεμικού μοντερνισμού της πόλης”, τον πύργο UFO που δεσπόζει στη γέφυρα πάνω από το ποτάμι και προσφέρει την καλύτερη θέα στην πόλη.