Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 1η & Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Happy Traveller - Σάββατο 1η & Κυριακή 2 Απριλίου  2017

29 Μαρτίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 1η Απριλίου στις 11:30 “Happy Travellerσε μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες χώρες του κόσμου, την Κούβα. O Ευτύχης Μπλέτσας ξεκινάει το ταξίδι του στην Κούβα με το πρώτο επεισόδιο στην Αβάνα. Μόλις φτάνει πηγαίνει σε ένα παραδοσιακό σπίτι στην γραφική παλιά πόλη. Στη συνέχεια κάνει βόλτες στα σοκάκια και εξερευνά τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της παλιάς πόλης. Δοκιμάζει γεύσεις Καραϊβικής, θαυμάζει τα παλιά Αμερικάνικα αμάξια και αφήνεται  στους ρυθμούς της Κουβανέζικης μουσικής. Στη συνέχεια μπαίνει σε Coco Taxi και πηγαίνει να δει την ιστορική πλατεία της Επανάστασης. Το πρώτο αυτό επεισόδιο στην Κούβα τελειώνει με την επιβίβαση του  στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal με το οποίο ξεκινάει  να κάνει τον γύρο της Κούβας και να επισκεφτεί και άλλες πόλεις. 

 

Την Κυριακή 2 Απριλίου  στις 11:15 Happy Traveller στην πόλη του Φωτός! Άλλο ένα ταξίδι εκτός συνόρων στο μαγευτικό Παρίσι! Το επεισόδιο ξεκινάει από μια περιπλάνηση του Ευτύχη σε πόλεις της Βόρειας Γαλλίας όπως η Λίλ και η Βουλώνη. Σειρά έχει το Παρίσι και μια τεράστια βόλτα στο στον Πύργο του Άιφελ, την Παναγία των Παρισίων, το Λούβρο, τον κήπο του Λουξεμβούργου, την αψίδα του Θριάμβου και όλα τα κλασικά μέρη που αξίζει κάποιος να δει αν πάει εκεί. Εκτός αυτών όμως ο Ευτύχης μας πάει βόλτα με Ferrari στο κέντρο της πόλης και ανεβαίνει στα πιο τρελά rollercoaster της Eurodisney. Φυσικά δεν ξεχνάει να δοκιμάζει γαλλικές γεύσεις όπως Παριζιάνικο street food, παραδοσιακά γλυκά αλλά και κάποια πιο εκλεπτυσμένα πιάτα της Γαλλικής κουζίνας.