Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Happy Traveller  - Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

19 Ιουνίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 10:15 το «Happy Traveller» και ο Ευτύχης Μπλέτσας ταξιδεύουν στη Σεούλ! Το ταξίδι στην Ασία συνεχίζεται με ένα μοναδικό επεισόδιο στη Νότια Κορέα. Ο Ευτύχης Μπλέτσας εξερευνά την ιστορική πλευρά της Σεούλ αλλά και το μοντέρνο πρόσωπο της πόλης, θα περπατήσει στο κέντρο  και θα επισκεφτεί επικά φρούρια. Θα δοκιμάσει παραδοσιακή Κορεατική κουζίνα και ιδιαίτερα Ασιατικά street food!

 

Την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 10:45 Happy Traveller στην Λέσβο! Θα επισκεφθούμε το αρχοντικό νησί του Ανατολικού Αιγαίου και θα το εξερευνήσουμε από άκρη σε άκρη. Θα δούμε την πρωτεύουσα του νησιού, την πανέμορφη Μήθυμνα, την παραμυθένια σκάλα Συκαμινιάς, την ιερά μονή ταξιαρχών, το απολιθωμένο δάσος, το γραφικό Πλωμάρι με το διάσημο ούζο Μυτιλήνης και πολλά ακόμα μαγευτικά μέρη σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας! Happy Traveller στη Λέσβο!