Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Happy Traveller - Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Μαρτίου  2017

21 Μαρτίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 11:30 «Happy Traveller» στη Λακωνία. Ένα μαγευτικό επεισόδιο στις ομορφιές της Λακωνικής Γης με στάσεις σε Αρεόπολη, Μονεμβασιά, Γύθειο και Σπάρτη. Θα εξερευνήσουμε την Μάνη και θα διασχίσουμε τον Ταΰγετο σε ένα Πελοποννησιακό road trip που θα σας ταξιδέψει σε ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά μέρη της Ελλάδας!

 

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 11:15 ο Ευτύχης Μπλέτσας μας ταξιδεύει στο Βέλγιο. Όταν ακούτε Βέλγιο και Βρυξέλλες ίσως το μυαλό σας πάει μόνο στα Eurogroup και τις συνόδους κορυφής.. Και όμως υπάρχει μία άλλη πλευρά αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας χώρας, με εικόνες, γεύσεις και ιστορία που θα ανακαλύψει ο Happy Traveller σε αυτό το επεισόδιο! Ένα road trip σε Μεσαιωνικές πόλεις με αξιοθαύμαστη αρχιτεκτονική και χορταστικά street food! Με στάσεις σε Βρυξέλλες, Μπριζ, Αμβέρσα, Γάνδη και Βατερλό, o Ευτύχης δεν αφήνει τίποτα ανεξερεύνητο! Ένα μοναδικό road trip στη χώρα των μυδιών και της τηγανιτής πατάτας, της βάφλας και της σοκολάτας.