Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Απριλίου

Happy Traveller  - Σάββατο 29  & Κυριακή 30 Απριλίου

25 Απριλίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 11:00 Happy Traveller στην Φλώρινα! Ξεκινάμε ένα road trip εντός Ελλάδος παρέα με τον σκυλάκο μας τον Ηρακλή για να γνωρίσουμε την Φλώρινα και τα πανέμορφα χωριά της! Θα πάμε στο Αμύνταιο για επίσκεψη σε οινοποιείο και στο Νυμφαίο για να δούμε τις αρκούδες στο καταφύγιο Αρκούδας του Αρκτούρου! Θα επισκεφθούμε πολλά μικρά γραφικά χωριά του νομού Φλώρινας όπως ο Ακρίτας και το Κρατερό και θα ανέβουμε με πεζοπορία στην κορυφή του Σταυρού πάνω από την πόλη της Φλώρινας. 


Την Κυριακή 30 Απριλίου στις 11:15 Ηappy Τraveller στη Νέα Υόρκη! Happy Traveller στο μεγάλο μήλο! Ένα μοναδικό επεισόδιο στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ! Στην πόλη που όσο κι αν την γυρίσεις, πάντα έχει κι άλλα να δεις, να κάνεις και να δοκιμάσεις. Ο Ευτύχης εξερευνά νύχτα μέρα την πιο γνωστή πόλη της Αμερικής. Μας ξεναγεί σε όλα τα Hot Spots της πόλης, μας δείχνει το Άγαλμα της Ελευθερίας από κοντά, κάνει ποδήλατο και πικ νικ στο Central Park, δοκιμάζει κλασσικό street food και παραδοσιακά ΝεοΥορκέζικα πιάτα, ανεβαίνει στο Empire State Building και πετάει με ελικόπτερο πάνω από το Μανχάταν!