Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Happy Traveller  - Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

29 Μαΐου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 10:15 ο Ευτύχης Μπλέτσας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος από την περιήγησή του στη Δομινικανή Δημοκρατία. Το ταξίδι ξεκινά από την Πούντα Κάνα και συνεχίζει στη  χερσόνησο Σαμανά, στην περιοχή όπου γυρίζεται το Survivor. Με φόντο ειδυλλιακά τοπία πολλές  θα είναι οι εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές! Ο Ευτύχης Μπλέτσας θα κάνει ιππασία σε  φανταστική διαδρομή μέσα στη ζούγκλα και μπάνιο στον μεγαλύτερο καταρράκτη της χώρας. Θα πάει στο μαγευτικό παραδεισένιο νησί Μπακάρντι και θα συναντήσει τον Σάκη Τανιμανίδη στο Λας Τερένας. 

 

Την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 10:45 το Happy Traveller στη Σρι Λάνκα συνεχίζεται! Το ταξίδι μας στο δάκρυ της Ινδίας με τα πανέμορφα φυσικά τοπία και τους επιβλητικούς ναούς ολοκληρώνεται με απίθανα βουδιστικά μνημεία, παραδοσιακό χορευτικό show και γνωριμία με το διάσημο τσάι Κεϋλάνης! Στο ταξίδι της επιστροφής κάνουμε στάση Κωνσταντινούπολη και πάμε μία γρήγορη ξενάγηση στο κέντρο της πόλης! Happy Traveller στη Σρι Λάνκα μέρος δεύτερο!