Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


«Happy Traveller» Σάββατο 8 Οκτωβρίου

«Happy Traveller» Σάββατο 8 Οκτωβρίου

4 Οκτωβρίου 2016

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το νησί της Μαστίχας υποδέχεται τον Ευτύχη και το «Happy Traveller» το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 14:00. Στην αγαπημένη μυροβόλο Xίο, ο Ευτύχης Μπλέτσας και η παρέα του ανακαλύπτουν τις ομορφιές της.  «Happy Traveller» σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα νησιά της Ελλάδας! Σε αυτό το επεισόδιο θα εξερευνήσουν  τα πανέμορφα Μαστιχοχώρια και θα επισκεφθούν το ολοκαίνουριο Μουσείο Μαστίχας. Θα γυρίσουν το λιμάνι και την πόλη της Χίου, ενώ δε θα παραλείψουν να περπατήσουν στα σοκάκια του κάστρου. Θα πάνε να δούνε τον Βροντάδος και την Δασκαλόπετρα του Ομήρου. Θα κολυμπήσουν στη μαγευτική παραλία Μαύρα Βόλια και θα μπούνε σε ένα από τα πιο όμορφα περιβόλια της Ελλάδας στον Κάμπο της Χίου. Τέλος θα οδηγήσουν την δυτική ακτή φτάνοντας στον Μυστρά του Αιγίου, τον Ανάβατο.
 
Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 12:00 Happy Traveller στην περιοχή του Άθωνα στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής. Ξεκινώντας από τον όμορφο και γραφικό Όρμο της Παναγιάς, κάνει μια κρουαζιέρα στον Συγγυτικό κόλπο και εξερευνάει την Ουρανούπολη και το νησάκι της Αμμουλιανής. Μέσα από τη θάλασσα θα δούμε 4 μοναστήρια του Αγίου Όρους αλλά πάμε και ένα ταξίδι στο χρόνο με επίσκεψη στο απίστευτα όμορφο Μυλοπόταμο τους Αγίου Όρους όπου ο γνωστός Αγιορίτης μοναχός πάτερ Επιφάνιος παράγει βιολογικά κρασιά εξαιρετικής ποιότητας. Επιστρέφοντας στη βάση μας, την Θεσσαλονίκη θα κάνουμε και μια στάση σε μία από τις πιο απίστευτες παραλίες, τον Ποταμό Επανομής, με το όχι τόσο γνωστό Ναυάγιο του!
 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (15/10) Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 12:00