Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024


JOIN US 23 & 24/4/16

JOIN US 23 & 24/4/16

20 Απριλίου 2016

JOIN US. Σας περιμένουμε στον πιο όμορφο και φωτεινό τηλεοπτικό κόσμο που έχουμε φτιάξει  με αγάπη για τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. 
 
Το Σάββατο 23 Απριλίου στις 11:30 στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Μελίνα Ασλανίδου. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια περιγράφει γιατί το έσκαγε από το σπίτι της όταν ήταν μικρή, μιλάει για το Voice και πως της έκανε καλό στην καριέρα της και αποκαλύπτει ότι έχει μείνει πολλές φορές στη ζωή της χωρίς χρήματα… Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Δημήτρη Πιατά. Ο  ηθοποιός δηλώνει χιουμορίστας, μιλάει για την σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και αποκαλύπτει  πως η γυναίκα του τον ερωτεύτηκε όταν τον είδε ντυμένο γυναίκα για έναν ρόλο…  Συναντάμε τη Μαίρη Συνατσάκη στα παρασκήνια της φωτογράφισης για περιοδικό και έμαθαν για ποιο λόγο έβαψε τα μαλλιά της γοργονέ…  Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει λαχταριστά τρουφάκια με διάφορες επικαλύψεις… Σας δείχνουμε τις ασκήσεις που πρέπει να κάνουν όλοι για να αποκτήσουν καλλίγραμμα πόδια, λίγο πριν βγουν στην παραλία… Αντιγράφουμε το στιλ του πιο καλοντυμένου κοριτσιού στο Λονδίνο, της Poppy Delevigne, μαθαίνοντας όλα τα στιλιστικά μυστικά της…  Tα παιδιά μαθαίνουν πως μπορούν να προσφέρουν στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη…  Ανακαλύπτουμε tips ομορφιάς από την δερματολόγο, Μαρία Καλδέρη, για να είμαστε ακόμα πιο λαμπερές…  Ακόμα ρωτάμε την χημικό, Κατερίνα Βασιλάτου, για τα συμπληρώματα διατροφής. Πότε μπορούμε να τα πάρουμε, είναι ακίνδυνα και τι προσφέρουν;…  Πηγαίνουνε θέατρο στην «Όπερα της Πεντάρας», με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη, τον Χρήστο Λούλη, την Νάντια Κοντογεώργη κ.α. 
 
Την Κυριακή 24 Απριλίου στις 10:15 η Nτίνα Νικολάου είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η επιτυχημένη σεφ μιλάει για τη ζωή της στο Παρίσι, περιγράφει το  πώς βλέπουν την ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό και αποκαλύπτει ότι ερωτεύτηκε τον άντρα της με την πρώτη ματιά… Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κάνει βόλτα με την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μαριέττα Φαφούτη με το αυτοκίνητο και μιλάνε για όλα. Για το πώς κατάφερε να χάσει 20 κιλά αλλά και  για το πώς είναι το ιδανικό ραντεβού… O Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει ένα αλμυρό και ένα γλυκό. Κοφτό μακαρονάκι με λαχανικά στον φούρνο και τιραμισού με σοκολάτα… Η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας κερνάει μια τάρτα με μήλα… Μαθαίνουμε με ποιο τρόπο πρέπει να κάνουμε αποτοξίνωση στον οργανισμό μας… Βγάζουμε τις πιο τέλειες φωτογραφίες με το κινητό με τις συμβουλές του mobile photographer, Φάνη Παυλόπουλου… Η Βάλια Νούσια δίνει έξυπνα tips έτσι ώστε να καθαρίζουμε εύκολα και με οικονομία το σπίτι μας…  Τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν ποδήλατο… Αντιγράφουμε τις τεχνικές μακιγιάζ (contouring) που ακολουθεί η Kim Kardashian και έπειτα γυμναζόμαστε με βαράκια για να έχουμε ένα τέλειο σώμα μέχρι το καλοκαίρι… Κάνουμε αόρατη ορθοδοντική και φτιάχνουμε τα δόντια γρήγορα και χωρίς να το καταλάβει κανείς. JoinUs. Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!