Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


JOIN US 7 & 6/2

JOIN US 7 & 6/2

8 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15:30 
 
JOIN US. Σας περιμένουμε στον πιο όμορφο και φωτεινό τηλεοπτικό κόσμο που έχουμε φτιάξει  με αγάπη για τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. 
 
Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται ένα γλυκό ζευγάρι. Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης μιλάνε για το πώς τα έφτιαξαν ενώ ήταν φίλοι, πώς ένιωσαν όταν ο Τσίπρας πήγε να τους δει στο θέατρο και εξηγούν γιατί πήγαν να παντρευτούν χωρίς νυφικό και βέρες…  Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντάει τον σέξι  Ιβάν Σβιτάιλο. Ο Ιβάν μιλάει για τις γυναίκες, την οικογένειά του, που ζει στην Κριμαία και εξηγεί πώς πήγε στην Αμερική με 500 ευρώ και γιατί δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του…  Κάνουμε ανέμελα και κυματιστά μαλλιά με την βοήθεια του κομμωτή, Χρήστου Καλλανιώτη. Έπειτα κάνουμε ασκήσεις για καλλίγραμμα πόδια και επειδή είμαστε YOLO μαθαίνουμε να ισορροπούμε πάνω σε rollers… Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει απολαυστικά μπισκότα με φιστικοβούτυρο και κομμάτια σοκολάτας… Βλέπουμε τα λαμπερά φορέματα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο σινεμά, όταν εκείνη υποδυόταν την φτωχή και σχολιάζουμε την αιώνια κόντρα Aniston –Jolie…  Πηγαίνουμε στο θέατρο για να δούμε το «Ριχάρδος Γ’» με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη, την Θέμιδα Μπαζάκα και τον Δημήτρη Λιγνάδη…  Βλέπουμε το νέο επεισόδιο  “X-files”, παράλληλα με την Αμερική… Για το τέλος, παίζουμε τάβλι με τον Μάνο Παπαγιάννη.
 
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου η γλυκιά Μαίρη Συνατσάκη κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάει για την αμηχανία που ένιωθε όταν έβλεπε τα δημοσιεύματα για την  προσωπική της ζωή, για την ψυχοθεραπεία που ξεκίνησε στα 19 της, τις κρίσεις πανικού και τις ανασφάλειές της… Ο ανατρεπτικός Παύλος Κοντογιαννίδης είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου, ο οποίος και εξηγεί πώς νιώθει που ήταν βουλευτής μόνο για δύο μέρες και αναφέρει γιατί δεν ξαναμπήκε στη Βουλή. Μας λέει ιστορίες από την εποχή που τραγουδούσε στα σκυλάδικα και αποκαλύπτει ποια συμβουλή του έδωσε ο Θανάσης Βέγγος…  Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει συγκλονιστικό παστίτσιο αλλά και cartoccio di vitello con funghi porcini Bianca Toscana…  Η Μαρία Χολέβα μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς να αλλάζουμε εύκολα την πάνα στο μωρό μας…  Αντιμετωπίζουμε την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος… H life coach, Νάνσυ Μαλλέρου μας δείχνει τον τρόπο να παίρνουμε τις πιο θετικές αποφάσεις… 
Ο Σάββας Πούμπουρας μας γνωρίζει τον γλυκό του σκύλο, τον Τσάβι…  Βλέπουμε τα υπέρ του φυσιολογικού τοκετού έναντι της καισαρικής… Βλέπουμε τους ωραίους του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και πηγαίνουμε σινεμά στην νέα ταινία της Νάταλι Πόρτμαν “Η Τζέιν πήρε το όπλο της”. JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!