Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024


JOIN US Σάββατο 14 Μαΐου στις 10:15

JOIN US Σάββατο 14 Μαΐου στις 10:15

9 Μαΐου 2016

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ
 
JOIN US. Σας περιμένουμε στον πιο όμορφο και φωτεινό τηλεοπτικό κόσμο που έχουμε φτιάξει  με αγάπη για το Σαββατοκύριακο. 
 
Το Σάββατο 14 Μαΐου στις 10:15 στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Ελένη Ψυχούλη, πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα και περιγράφει πως είναι η ζωή της τώρα που ζει σαν νομάς, που δεν έχει σπίτι και τρώει κάθε μέρα ελιές και παξιμάδια… Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο ηθοποιός δηλώνει ότι μέσα του κρύβει μια «αλητεία» και μιλάει για την γυναίκα του, τα παιδιά του αλλά και για τα χρέη στην τράπεζα… Ο Γιάννης Αποστολάκης μας φτιάχνει ένα λαχταριστό γλυκό που θα θέλεις να φτιάξεις και εσύ: Αμυγδαλωτό με κρέμα γιαούρτι…Κάνουμε γυμναστική με την active motion bar για να μπορέσουμε να φτιάξουμε το τέλειο σώμα μέχρι το καλοκαίρι… Κάνουμε πολλές βόλτες. Πηγαίνουμε για μπάνιο στην θάλασσα με το καλύτερο κάμπριο αυτοκίνητο! Μαθαίνουμε να συνδυάζουμε τις σαγιονάρες, την πιο hot τάση για φέτος το καλοκαίρι. Και τέλος συναντάμε την Ναταλία Γερμανού την ώρα της εκπομπής της και της κάνουμε τις πιο  αδιάκριτες ερωτήσεις!
 
Την Κυριακή 15 Μαΐου στις 10:40 ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Κώστα Σόμμερ. Ο ηθοποιός μας αποκαλύπτει πως έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Prison Break και απαντάει αν έχει πειράξει ή όχι το πρόσωπό του… Ο Γιάννης Αποστολάκης μας μαγειρεύει μια δροσερή σαλάτα με μπέικον και ανθότυρο… Ανανεώνουμε το καθιστικό μας εύκολα και οικονομικά, με κάδρα που μπορούμε να  φτιάξουμε μόνοι μας… Ανακαλύπτουμε ποιοι είναι οι σταρ του Χόλυγουντ που είναι κολλημένοι με τις μαμάδες τους… Βλέπουμε τα πιο hot μαγιό του καλοκαιριού, για να βγούμε στην παραλία πολύ εντυπωσιακές… Ετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι και θέλουμε να έχουμε το τέλειο κορμί. Κάνουμε πιλάτες στην παραλία με μια μικρή μπάλα και εφαρμόζουμε κρυολιπόλυση για να απαλλαγούμε από τοπικό πάχος και τα ψωμάκια…. Πηγαίνουμε μια βόλτα στο Κολωνάκι με τον Λάκη Γαβαλά και μας φτιάχνει την διάθεση…
 
 
JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!