Σάββατο, 20 Απριλίου 2024


Όροι διαγωνισμού «Living Dinosaurs»

Όροι διαγωνισμού «Living Dinosaurs»

27 Ιανουαρίου 2016

Όροι συμμετοχής για την κλήρωση των δώρων
 
1. Όσοι από τους επισκέπτες της έκθεσης ανεβάσουν την φωτογραφία τους στα social media, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία τού Συγκροτήματος Δίας, στη Λεωφόρο Άντη Χατζηκωστή και γωνία Λεωφόρου Αρχαγγέλου 31, 2057 Στρόβολος, Λευκωσία, παρουσία της Διευθύντριας Μαριλένας Ιεροδιακόνου.
 
2. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα 2 δώρα που αναγράφονται στα banners των διαγωνισμών στον χώρο της έκθεσης. Για κάθε έναν από τους τυχερούς, θα αναδειχθούν και αναπληρωματικοί.
 
3. Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
 
4. Νόμιμοι φόροι επί των δώρων, τέλη, κρατήσεις, δαπάνες για τη μεταφορά των τυχερών στα αεροδρόμια και ξενοδοχεία, καθώς και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη των δώρων, βαρύνουν τους τυχερούς.
 
5. Οι διοργανωτές, ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσουν τα δώρα, καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στους τυχερούς από τη χρήση τους και αναβολή της ημερομηνίας των κρατήσεων. Για τις διαμονές νοείται ότι οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητά τους.
 
6. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στην εκπομπή «Ζήσε το»  στις 6 Απριλίου 2016.
 
7. Για την παραλαβή των δώρων οι τυχεροί θα πρέπει να προσέλθουν στο συγκρότημα Δίας και να παραλάβουν τα δώρα τους από την εκπομπή «Ζήσε το». Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος 4 ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση της ανακοίνωσης με τα ονόματα των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή τους δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.
 
 
8. Η συμμετοχή κάθε επισκέπτη στο διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στα μέσα του οργανισμού αποτελεί ρητή συγκατάθεσή του για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων του από το συγκρότημα Δίας για σκοπούς προώθησης των προϊόντων τους. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων εξειδικεύεται και συμπληρώνεται από αποφάσεις και κοινοτικές οδηγίες.
 
9. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν τους όρους και την προκήρυξη του διαγωνισμού και να τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα.