Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024


Masterclass - Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Masterclass - Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Απριλίου  2017

25 Απριλίου 2017

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

To MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα είναι η επόμενη φάση στις εκπομπές μαγειρικής: Μαθήματα μαγειρικής για όλους! Είναι μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

 

Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 10:00 κάθε συνταγή είναι πρωτότυπη και εύκολη. Μέσα από τα  μαθήματα μαγειρικής, ο Βαγγέλης μας ετοιμάζει μία υπέροχη σαλάτα τορτελίνι καπρέζε και μας δείχνει τον τρόπο να ζυμώσουμε και να ψήσουμε το πιο νόστιμο πολύσπορο ψωμί στο λεπτό! Μας μαθαίνει τα μυστικά του καλού σάντουιτς ετοιμάζοντας τσιαπάτες με ομελέτα και ψητή  γαλοπούλα και μας ταξιδεύει στην Ινδία με τα μοναδικά αρώματα του butter chicken. Στην ώρα  του γλυκού, δύο φύλλα σφολιάτας μετατρέπονται σε καραμελωμένα μάφινς με λίγα υλικά και ακόμη πιο λίγες κινήσεις.

 

Την Κυριακή 30 Απριλίου στις 10:15 ο Βαγγέλης μας προτείνει μία σειρά από πρωτότυπα πιάτα με ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς από τις κουζίνες του κόσμου. Η εκπομπή ξεκινά με ένα ιταλικό ντιπ φούρνου με τυριά και ψητό χοιρομέρι που μαζί με το συνοδευτικό σκορδόψωμο θα σας θυμίσει πίτσα. Ακολουθούν σουβλάκια από τρυφερό ψαρονέφρι σε πικάντικη μαρινάδα, και μία πρωτότυπη σαλάτα κάρυ με πολλά ινδικά αρώματα. Το επόμενο πιάτο μας  ταξιδεύει στο Μεξικό: Σαλάτα με φασόλια χάντρες και αβοκάντο. Το γλυκό δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από αυτό το επεισόδιο. Ο Βαγγέλης μας δείχνει βήμα –βήμα πως να ετοιμάσουμε μικρά σιροπιαστά μάφινς με χαλβά και καφέ.

 

Κάθε Σαββατοκύριακο ο Βαγγέλης Δρίσκας μας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.