Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024


Ο Γιώργος Κατσαρός μαγεύει με το σαξόφωνο του

Ο Γιώργος Κατσαρός μαγεύει με το σαξόφωνο του

30 Μαΐου 2018

Αναμνήσεις που ζωντανεύουν, ιστορίες που δεν ξεχνιούνται, μελωδίες που ταξιδεύουν, παρέες που ξανασμίγουν. Αυτό το Σάββατο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος  υποδέχεται στην εκπομπή τον άνθρωπο που έκανε γνωστό το σαξόφωνο στη χώρα μας, τον συνθέτη που βραβεύθηκε στους 10 καλύτερους σαξοφωνίστες του κόσμου, τον Γιώργο Κατσαρό.

Το στούντιο πλημμυρίζει από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμφιλοχίας και μας θυμίζει γνωστές επιτυχίες του ενώ το συγκρότημα "1,2,3 swing" ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο τα τραγούδια του.

Κοντά μας η αγαπημένη όλων μας Μάρω Κοντού, εντυπωσιάζει και συγκινεί τους καλεσμένους σε μια απίθανη εκτέλεση του τραγουδιού "Σ' αυτό το δρόμο".

Την παρέα συμπληρώνουν ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο οποίος συμπράττει με τον Γιώργο Κατσαρό, οι δύο γιοι του, αλλά και φίλοι του ηθοποιοί όπως η Άννα Φόνσου, η Τάνια Τρύπη και ο Μέμος Μπεγνης. Επίσης οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κουβαράς, Κορίνα Γεωργίου και Ζέλινα Γκαμαρη, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αριστείδης Καμάρας και Αντώνης Αντωνιάδης και πολλοί  αγαπημένοι τραγουδιστές.

 

“Στην Υγεία μας ρε παιδιά”

Σάββατο 2 Ιουνίου στις 23:40 στο ΣΙΓΜΑ