Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018


Προορισμός Ευτυχία - Σάββατο 22 & Κυριακή 23

Προορισμός Ευτυχία - Σάββατο 22 & Κυριακή 23

19 Απριλίου 2017

Με την Ευτυχία Ανδρέου

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:00 στο ΣΙΓΜΑ

 

Η Κύπρος, ήταν και παραμένει το στολίδι της Μεσογείου… Ένας τόπος γεμάτος θησαυρούς γεωγραφικά διάσπαρτους απ’ άκρο σ’ άκρο του νησιού. Και για του λόγου το αληθές σας προσκαλούμε σ΄ ένα ταξίδι στο νησί της Αφροδίτης, «παθκιάν-παθκιάν», για ν’ ανακαλύψουμε μαζί τα διαμάντια που κρύβονται εκτός αστικών κέντρων. Να γνωρίσουμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, να… ξανά-συστηθούμε και να βρούμε την Ευτυχία που μας επιφυλάσσει ο κάθε προορισμός αλλά κυρίως… το ταξίδι! Γιατί η Κύπρος είναι το νησί της… Ευτυχίας.

 

Με όπλο το χαμόγελο, την καλή διάθεση αλλά και την… Ευτυχία Ανδρέου, επιχειρούμε να δώσουμε στον Κύπριο τηλεθεατή, ανεξαρτήτου ηλικίας, μια γλυκιά γεύση από το νησί μας. Ένα οφθαλμόλουτρο με την ομορφιά της εκτός αστικών κέντρων Κύπρο! Επισκεπτόμαστε χωριά και κωμοπόλεις, περιδιαβάζουμε τους δρόμους, γνωρίζουμε τους κατοίκους, αναζητούμε τον «μάστρο» στο τάβλι, τον καφέ, το τσιάττισμα, επισκεπτόμαστε τα βασικά αξιοθέατα του τόπου και μαθαίνουμε για αυτά από τους ντόπιους, «εισβάλλουμε» σε σπίτια και μαθαίνουμε τις διάφορες τέχνες, ενώ διασκεδάζουμε παράλληλα μαζί τους τραγουδώντας, χορεύοντας και μαγειρεύοντας. Αναζητούμε την καλύτερη μαγείρισσα του χωριού, μιλάμε με τους νέους για την αστυφιλία και ανακαλύπτουμε τον τύπο του επισκέπτη για τον οποίο είναι ιδανικό το κάθε μέρος.

Μακριά από στημένα και σκηνοθετημένα, έτσι απλά και αυθόρμητα, ανακαλύπτουμε την Κύπρο μας και σας καλούμε να την μάθετε και εσείς μαζί μας!

 

Το Σάββατο 22 Απριλίου η εκπομπή μας ταξιδεύει στην όμορφη Ασγάτα. Μαθαίνουμε για το μεταλλείο της περιοχής, τα μυστικά του ροδιού αλλά και για την έκρηξη αδρεναλίνης που μπορεί να σου προσφέρει η off road μοτοκίνηση, είτε σε δύο είτε σε τέσσερεις τροχούς.

 

Την Κυριακή 23 Απριλίου οδοιπορικό στην ορεινή Λευκωσία και συγκεκριμένα στον Άγιο Επιφάνειο. Εκεί η Ευτυχία Ανδρέου εξερευνά τα μυστικά του τοπίου και της κουζίνας. Μια μικρή απόδραση για μεγάλη απόλαυση!