Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Σαρωτική η πρεμιέρα του «Survivor»

Σαρωτική η πρεμιέρα του «Survivor»

22 Ιανουαρίου 2018

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα του SURVIVOR της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο με το μέσο μερίδιο τηλεθέασης να φτάνει το εκπληκτικό 53.3% στο σύνολο πληθυσμού!

Με ελικόπτερα προσγειώθηκαν Διάσημοι και Μαχητές στο στίβο μάχης. Ο πρώτος αγώνας κρίθηκε στον πόντο και η νίκη πήγε στους Μαχητές με 10-9.  

Ο Σάκης Τανιμανίδης δε σφύριξε μόνο τον πρώτο αγώνα αλλά κάλεσε και το πρώτο συμβούλιο του νησιού για να ανακοινώσει τις αλλαγές του φετινού  «Survivor».

Πρώτη: θα υπάρχει ένα νέο  έπαθλο, που θα ακολουθεί ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παικτών στην παραλία.

Δεύτερη: οι ατομικές ασυλίες δεν θα προκύπτουν μόνο από τον αγώνα της ατομικής ασυλίας.  Ο  πρώτος που θα κερδίζει ατομική ασυλία από την ηττημένη ομάδα θα είναι αυτός που θα έχει πάρει τις περισσότερες ατομικές νίκες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων των προηγούμενων ημερών. Ο δεύτερος νικητής θα προκύπτει από το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Τρίτη: θα μπουν στο παιχνίδι νέα πρόσωπα, ενώ αν αποχωρήσει κάποιος θα αντικαθίσταται.

Απόψε, εκτάκτως στις 11:00 το βράδυ λόγω της διακαναλικής των υποψηφίων για τις Προεδρικές εκλογές,  η συναρπαστική συνέχεια, όπου οι «Διάσημοι» θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς από τους  «Μαχητές».

Ποιες είναι οι πρώτες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν;

Ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν οι ομάδες στη δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση; Ποιο είναι το έπαθλο;

«Survivor» απόψε ΕΚΤΑΚΤΩΣ στις 11 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.