Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


Survivor - διαγωνισμός με έπαθλο δύο VIP εισιτήρια για τον τελικό

Survivor - διαγωνισμός με έπαθλο δύο VIP εισιτήρια για τον τελικό

21 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!

 

 

Η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το Xenos Travel προσκαλούν τους λάτρεις του SURVIVOR σε ένα διαγωνισμό με έπαθλο δύο VIP εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τον τελικό του SURVIVOR από κοντά. Ένα ζευγάρι ή δύο φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν Αθήνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα, να παρακολουθήσουν τον τελικό του SURVIVOR σε VIP θέσεις και να διανυκτερεύσουν σε δίκλινο δωμάτιο σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Αθήνα με πρόγευμα. Όλοι οι φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων είναι πληρωμένα.

 

Για να λάβεις μέρος τηλεφώνησε στο 900-33-988  ή  Στείλε sms στο 7799 γράφοντας Survivor.

 

Ο διαγωνισμός θα ισχύει μέχρι και τις 28 Ιουνίου. Ανακοίνωση 2 νικητών στις 29 Ιουνίου.

 

Χρέωση €4.07/ κλήση από σταθερό και SMS, €4.27/κλήση από κινητό gtgidital.eu

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Η τηλεόραση Sigma σε συνεργασία με την Xenos Travel πιο κάτω «οι διοργανωτές» προκηρύσσουν διαγωνισμό με τους πιο κάτω όρους:

 

1.       Στο προωθητικό διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο χρόνο ηλικίας και είναι μόνιμα εγκατεστημένοι στη Κυπριακή Δημοκρατία με βάση τον περί Αλλοδαπών και Μεταναστεύσεως Νόμο, κεφ 105.

 

2.       Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν οι εργοδοτούμενοι των εταιρειών Sigma Live Ltd, Xenos Travel και της Golden Telemedia Ltd,  καθώς και οι συγγενείς μέχρι 1ου βαθμού όλων των πιο πάνω.

 

3.       Για να λάβει κάποιος μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να στείλει με γραπτό μήνυμα (SMS) την λέξη Survivor στον τετραψήφιο αριθμό 7799 με χρέωση €4,07 ανά γραπτό μήνυμα (SMS) ή να τηλεφωνήσει στο 90033988 με χρέωση €4,07 η κλήση από σταθερό και €4,27 η κλήση από κινητό.

 

4.       Κάθε αποστολή γραπτού μηνύματος και κάθε τηλεφώνημα στα νούμερα του διαγωνισμού, αποτελούν και  μία συμμετοχή στην κλήρωση, ενώ κάποιος μπορεί να συμμετέχει στη κλήρωση όσες φορές θέλει. 

 

5.       Ο Διαγωνισμός αρχίζει στις 20/06/17 και λήγει στις 28/06/17 τα μεσάνυχτα.

               

6.       Με την λήξη του διαγωνισμού  θα διεξαχθεί κλήρωση κατά την οποία θα προκύψει  ο νικητής. Ακολούθως ο νικητής θα ειδοποιηθεί αμέσως από τους διοργανωτές μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω γραπτού μηνύματος (SMS).

 

7.       Ο νικητής  θα πρέπει απαραιτήτως να απαντήσει σωστά σε μια συγκεκριμένη ερώτηση έτσι ώστε να δικαιούνται να αποκτήσει το  δώρο του. Στην περίπτωση που κάποιος νικητής δεν απαντήσει σωστά στην ερώτηση που θα του υποβληθεί τότε θα διεξαχθεί αναπληρωματική κλήρωση ανάμεσα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες όπου και θα αναδειχθεί νέος νικητής. Αμέσως ο νέος νικητής θα υποβληθεί σε μια ερώτηση και αν απαντήσει σωστά κερδίζει το δώρο. Στην περίπτωση που δεν απαντήσει σωστά τότε θα κληρωθεί άλλος νικητής, κ.ο.κ.

 

8.       Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου 2017 στα γραφεία των διοργανωτών. Ο νικητής θα πρέπει να υποδείξει άμεσα το δεύτερο άτομο με το οποίο θα ταξιδέψει.

 

9.       Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα  Διήμερο Ταξιδιωτικό Πακέτο για Δύο Άτομα στην Αθήνα που περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

·         Δύο (2) Αεροπορικά εισιτήρια  Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα

·         Αναχώρηση για Αθήνα από Λάρνακα στις 5 Ιουλίου και επιστροφή από Αθήνα για Λάρνακα στις 6 Ιουλίου

·         Φόροι Αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων

·         Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Αθήνα με πρόγευμα

·         Δύο (2) VIP εισιτήρια για τον τελικό του Survivor

 

10.   Η λήψη, καταχώρηση, και επεξεργασία των συμμετοχών θα διενεργείται βάση των ειδικών λογισμικών προγραμμάτων της Golden Telemedia.

 

11.   Το δώρο είναι συγκεκριμένο, δεν ανταλλάσσεται και δεν εξαργυρώνεται με χρήματα. Παραλαμβάνεται δε  μόνο από τον  ίδιον  τον  νικητή.

 

12.   Ο νικητής θα πρέπει να παραλάβει τα εισιτήριά του από τα γραφεία των διοργανωτών στις 30/06/17.

 

13.    Οι διοργανωτές του διαγωνισμού διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν το προωθητικό πρόγραμμα ή να προβούν σε τροποποίηση των όρων και των χρόνων αυτού, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση.

 

14.   Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα προβολής του διαγωνισμού και των νικητών στα ΜΜΕ και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος.

 

15.   Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει  και συνεπάγεται  την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και των κανονισμών του παρόντος διαγωνισμού.

 

16.   Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας, στις 28/06/15 ή σε περίπτωση σύντμησης της χρονικής διάρκειας του διαγωνισμού, οι συμμετοχές δεν θα είναι πλέον δυνατές, όσες πραγματοποιηθούν μετά από τη χρονική διάρκεια αυτή θα θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και δεν θα δεσμεύουν τους διοργανωτές. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές τεκμαίρεται να αποδέχονται  τους παρόντες όρους και δεν θα έχουν οποιαδήποτε απαίτηση για παράδοση δώρων μετά τη λήξη του διαγωνισμού ή άλλως πως.

 

17.   Η Golden Telemedia δηλώνει ότι θα τηρήσει αρχείο του Ν. 138(Ι)/2001 με τα στοιχεία που δηλώνουν οι συμμετέχοντες, συγκεκριμένα από την κινητή τηλεφωνία τον αριθμό της κάρτας SIM από τον οποίο αποστέλλεται/καταχωρείται ο κωδικός για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό καθώς και την ώρα αποστολής του μηνύματος ενώ από την σταθερή τηλεφωνία τον αριθμό του σταθερού τηλεφώνου από τον οποίο καταχωρείται ο κωδικός καθώς και την ώρα διενέργειας της κλήσης. Τα στοιχεία επικοινωνίας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές για σκοπούς ενημερώσεως των υποκειμένων ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με τον Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Η Golden Telemedia δίνει το δικαίωμα στους χρήστες / μέλη να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την ιδιότητα του μέλους με ένα απλό τηλεφώνημα στο 80003008 (μηδενική χρέωση) ή αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gtdigital.eu

 

18.   Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από τους Διοργανωτές αποκλειστικά για τους σκοπούς του Διαγωνισμού και μόνο. Ο συμμετέχων και υποκείμενο επεξεργασίας των προσωπικών στοιχείων, που αναφέρονται ανωτέρω, έχει δικαίωμα πρόσβασης, εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των στοιχείων του που τηρούνται κατά τις ειδικότερες διατάξεις του Ν. 138(Ι)/2001, καθώς επίσης και δικαίωμα πρόσβασης με τη βοήθεια εξουσιοδοτημένου προσώπου της Golden Telemedia.

 

19.    Τα δώρα του διαγωνισμού επιλέχθηκαν από τους διοργανωτές βάση των προδιαγραφών του κατασκευαστή και συνοδεύονται από την εγγύηση του κατασκευαστή αν και εφ’ όσον υπάρχει και οι Διοργανωτές φέρουν ουδεμία ευθύνη σχετικά με την ποιότητα, καταλληλότητα ή και την χρήση των.

 

20.   Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται οι διοργανωτές για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες ζημιές, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, κακή απόδοση ή οποιοδήποτε ελάττωμα των δώρων που θα παραδοθούν από τους προμηθευτές. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ή ζημιά και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά τη χρήση των δώρων, ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία.

 

21.   Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους των Διοργανωτών προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (internet) , εφόσον το επιλέξουν οι Διοργανωτές. Τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού ανακοινώνονται μέσω οποιουδήποτε τρόπου επιλέξουν οι Διοργανωτές, οι οποίοι διατηρούν ρητά το δικαίωμα να γνωστοποιούν τους νικητές που θα κερδίσουν τα δώρα με οποιοδήποτε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο όπως -  ενδεικτικά και όχι περιοριστικά – φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί παν ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του δώρου, άνευ ουδεμίας πρόσθετους αμοιβής προς τους νικητές.

 

22.   Οι Διοργανωτές διατηρούν ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή και επανάληψης της εκάστοτε κληρώσεως, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.

 

23.    Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση ή διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό ο όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει τον αριθμό 80003008 από Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή μεταξύ των ωρών 09.00 μέχρι 17.30.