Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


Survivor - Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Survivor - Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

22 Μαρτίου 2017

Με νέο ρεκόρ τηλεθέασης το φαινόμενο “Survivor” ξαναχτύπησε! Το εντυπωσιακό ποσοστό του 66,4% στα ανά τέταρτο στοιχεία κατέγραψε το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε χθες Τρίτη 21/3 στο ΣΙΓΜΑ.

 

Σε αγώνα θρίλερ εξελίχθηκε το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες. «Μαχητές» και «Διάσημοι» αγωνίστηκαν μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ η εξέλιξη του σκορ καθήλωσε τους τηλεθεατές στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο και τίποτα δεν μαρτυρούσε μέχρι την τελευταία στιγμή το τελικό αποτέλεσμα. Όταν το σκορ έφτασε στο 9-9 ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Ευριδίκη Βαλαβάνη από τους «Διάσημους» και ο Μάριος Ιωαννίδης με την Ειρήνη Κολιδά από τους «Μαχητές» κλήθηκαν να δώσουν το φινάλε του παιχνιδιού, με τους τελευταίους να πετυχαίνουν την εύστοχη βολή στο καλάθι, κλάσμα δευτερολέπτου νωρίτερα από τους αντιπάλους τους.  Η τέταρτη σερί νίκη των «Μαχητών» τους οδήγησε στην απόκτηση του επάθλου, που ήταν από ένα πιάτο σαλάτα, πατάτες τηγανιτές και ψωμί για τον καθέναν τους. 

 

Το βράδυ οι δυο ομάδες χαλάρωσαν με το «Παιχνίδι ερωτήσεων». Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου από τους «Μαχητές» ήταν η νικήτρια που θα κερδίσει διπλή μερίδα φαγητού όταν η ομάδα της καταφέρει να πάρει την επόμενη νίκη σε αγώνα.

 

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι παίκτες καλούνται σ’ έναν ακόμη αγώνα επάθλου, που θα τους χαρίσει την επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους.  Μπορεί και οι δυο ομάδες να θέλουν αυτό το είδος επάθλου περισσότερο από το φαγητό, οι «Μαχητές» όμως έχουν έναν ακόμη λόγο να το θέλουν περισσότερο, αφού την προηγούμενη εβδομάδα οι «Διάσημοι» ήταν αυτοί που κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Οι «Μαχητές» είναι αποφασισμένοι να σπάσουν το σερί των επιτυχιών των αντιπάλων τους, που ήταν έξι σερί νίκες!

 

Απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ δράση και αγωνία σ’ ένα ακόμη καθηλωτικό και ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”.