Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Survivor - Τετάρτη 8 Μαρτίου

Survivor - Τετάρτη 8 Μαρτίου

8 Μαρτίου 2017

Το φαινόμενο “Survivor” ξαναχτύπησε!

H τηλεθέαση ξεπέρασε το 52% στα ανά τέταρτο στοιχεία, ενώ έστω και για 1 λεπτό το παρακολούθησαν περισσότεροι από 133,000 τηλεθεατές. Στα νεανικά κοινά (13-24) κατέγραψε το εκπληκτικό 74,2%!!

 

Η ομάδα των «Μαχητών» έφτασε στην παραλία του εξωτικού Άγιου Δομίνικου όπου διεξάγονται τα παιχνίδια, με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση, ψυχολογία κι έτοιμη να κερδίσει το έπαθλο. Ένα έπαθλο… διπλό, αφού περιελάμβανε χαλαρωτικό μασάζ και κλαμπ σάντουιτς. Κι ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυναμικά με την ομάδα των «Μαχητών» να προπορεύεται, οι «Διάσημοι» πέρασαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-7.

 

Στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στον αγώνα. Το έπαθλο της νικήτριας ομάδας θα είναι  ιδιαίτερα λαχταριστό και θα θυμίζει Ελλάδα! Το βράδυ, όλοι  οι διαγωνιζόμενοι θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» προκειμένου να μάθουν ποιος παίκτης θ’ αποχωρήσει από την ομάδα των «Μαχητών» σύμφωνα με τις ψήφους των τηλεθεατών.  Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ελισάβετ Αϊντατζιόγλου, ο Γουίλι Καλβουρτζής και η Ειρήνη Κολιδά.  Πώς θα αντιδράσουν οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» στη θέα του νέου επάθλου στον αποψινό αγώνα; Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη; Ποιος παίκτης θ’ αποχωρήσει απόψε το βράδυ από το “Survivor” και πως θα περάσουν τη νύχτα τους στο νησί οι «Μαχητές»,  αφού θα έχουν χάσει έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα τους;

 

Όλες οι απαντήσεις στο αποψινό συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor” στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ. Δράση και αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή σ’ ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του “Survivor”.