Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


TELETHON - Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στις 21:00

TELETHON - Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στις 21:00

30 Μαΐου 2016

Ας μιλήσει η καρδιά μας! Αυτό είναι και το φετινό μήνυμα του TELETHON – της γιορτής της χαράς, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
 
Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων TELETHON 2016 είναι ο Τηλεμαραθώνιος που θα μεταδοθεί από την Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στις 21:00. Στην πολυδύναμη, πολυσύνθετη και γεμάτη από «ζωή» και ελπίδα παραγωγή, που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, λαμβάνουν μέρος καλλιτέχνες, ηθοποιοί, αγαπημένοι παρουσιαστές, γιατροί, επιστήμονες, προσωπικότητες  του τόπου και κυρίως δίνουν το παρόν τους ασθενείς του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, προσφέροντας μας την ευκαιρία να δούμε μια άλλη όψη της ζωής και στέλνοντας συγχρόνως ένα μήνυμα στον κόσμο. Ένα μήνυμα που μπορεί να καταφέρει όσα δεν μπορούν να καταφέρουν τα φάρμακα γιατί μιλά μέσα από τις καρδιές μας. 
 
Παρουσιαστής της βραδιάς ο Ανδρέας Δημητρόπουλος. Συμπαρουσιαστές 3 καταξιωμένοι και αγαπητοί δημοσιογράφοι από τον ΑΝΤ1, το ΜΕΓΚΑ και το ΡΙΚ. Νικήτας Κυριάκου, Πέρσα Σιάσου και Βίβιαν Κανάρη φροντίζουν - με την παρουσία τους στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ - η καρδιά της Κυπριακής τηλεόρασης να χτυπά για το TELETHON. Ο Τηλεμαραθώνιος TELETHON 2016 θα έχει ταυτόχρονα και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Ευθύβουλου Θεοχάρους στο πιάνο, η Δέσποινα Ολυμπίου και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ντύνουν με τη φωνή τους την όλη βραδιά και μας χαρίζουν στιγμές συγκίνησης, αισιοδοξίας, ζεστασιάς. Στο μουσικό κομμάτι της βραδιάς θα είναι επίσης οι Ηλιάνα Κάκουρα, Ηρόδοτος Μιλτιάδους και Έλενα Παπαπαναγιώτου. 
 
Στο τηλεφωνικό κέντρο – στην παρουσία πολλών αγαπημένων προσώπων της τηλεόρασης, του θεάτρου, του αθλητισμού και του πολιτισμού – ο Λούης Πατσαλίδης ο οποίος φέτος έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό του να ξεπεραστεί το ποσό που μαζεύτηκε πέρυσι από τις εισφορές του κοινού. 
 
ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ TELETHON 2016
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ TELETHON
ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ 
Παρουσιάζουν οι Ανδρέας Δημητρόπουλος, Νικήτας Κυριάκου, Βίβιαν Κανάρη και Πέρσα Σιάσου
 
 
 
Οι διοργανωτές του TELETHON που είναι το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου, καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις και να συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί. Τα έσοδα του TELETHON στηρίζουν τους Μυοπαθείς συνανθρώπους μας καθώς και την επιστημονική έρευνα για την εξεύρεση θεραπειών για νευρολογικές και γενετικές παθήσεις. Κάθε πολίτης μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά με μια μικρή η μεγαλύτερη εισφορά, καλώντας τον αριθμό 8000 1494. Κάποιος από τους εθελοντές μας θα ανταποκριθεί για να καταγράψει την εισφορά.
 
Το TELETHON στο Facebook: Cyprus Telethon.
Μεγάλος Χορηγός TELETHON: ΟΠΑΠ Κύπρου