Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


The X Factor 2 - Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

The X Factor 2 - Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

10 Ιουλίου 2017

Το ρυθμό ενός ξέφρενου πάρτι θα ζήσουν όσοι παρευρεθούν σήμερα Δευτέρα 10  Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου στο “The X Factor 2”, με την παρουσία του Stan και του  Γιώργου Παπαδόπουλου, που θα σηκωθεί για λίγο από την καρέκλα του κριτή. Οι δυο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν παλιές και νέες επιτυχίες τους και θα ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια τους κοινό και τηλεθεατές.      

 

Το έβδομο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως έρχεται απόψε στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ, γεμάτο μουσική, εκπλήξεις και χορό!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου, υποδεχόμενος στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα.

 

Οι διαγωνιζόμενοι, μετά την επανένταξη του γκρουπ Coda Project  στο σόου είναι και πάλι επτά. Από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα ένας διαγωνιζόμενος, από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου δύο διαγωνιζόμενοι κι από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα δύο γκρουπ. Όλη την εβδομάδα οι επτά φιναλίστ δουλεύουν πυρετωδώς με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά του live. Τα χορευτικά που συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

 

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο έβδομο live είναι:

Ομάδα Γιώργου Μαζωνάκη: Ο Βασίλης Πορφυράκης με το «Τις δύσκολες στιγμές» (Νατάσα Θεοδωρίδου) και ο Παναγιώτης Κουφογιάννης με το «Hotel California» (Eagles).

 

Ομάδα Τάμτα: Ο Κωνσταντίνος Νότας με το “Despacito” (Luis Fonsi & Daddy Yankee) .

 

Ομάδα Γιώργου Παπαδόπουλου: Η Σούλα Ευαγγέλου με το «Μην φύγεις τώρα» (Νίκος Οικονομόπουλος) και η Θάλεια Τσιατίνη με το “Halo” (Beyonce).

 

Ομάδα Μπάμπη Στόκα: Οι Dee Vibes με το «Μια ζωγραφιά» (Ντέμυ & Μηδενιστής) και οι Coda Project με το «Του έρωτα σημάδι» (Αλκίνοος Ιωαννίδης)

 

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room,  η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media. Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι επτά συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους και στο έβδομο live θα αποχωρήσει ένας διαγωνιζόμενος. Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινώσει τους πέντε διαγωνιζόμενους με τις περισσότερες ψήφους που συνεχίζουν στο όγδοο live. Οι δύο που απομένουν τραγουδούν από ένα κομμάτι δικής τους επιλογής και οι κριτές αποφασίζουν ποιος τελικά φεύγει.

 

Επτά διαγωνιζόμενοι παίρνουν θέση για το έβδομο live του “The X Factor”, σήμερα  Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ.

 

Είστε έτοιμοι;;;;;