Σάββατο, 20 Απριλίου 2024


Το δέκατο live του “The X Factor”

Το δέκατο live του “The X Factor”

5 Ιουλίου 2016

Λαμπεροί, δημοφιλείς καλλιτέχνες, εκπλήξεις, ανατροπές, λάμψη, πολλή μουσική και φυσικά αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή. Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή ο ημιτελικός του “The X Factor”, του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, που προβλήθηκε από το ΣΙΓΜΑ. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς για μια ακόμη φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με τη λάμψη του και το ταλέντο του. Το κοινό στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου έζησε για ένα ακόμη βράδυ στους ρυθμούς ενός ξέφρενου πάρτι και με την παρουσία της Έλενας Παπαρίζου, των Otherview, των REC αλλά και με τη συμμετοχή της Ευριδίκης, του Βαλάντη και της Ινές Ζήκου. Έκπληξη της βραδιάς η αγαπημένη Πέγκυ Ζήνα που ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «Μου λείπεις».
Οι απαιτήσεις των κριτών: Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης  είναι μεγάλες όσο πλησιάζει η βραδιά του τελικού. 
Από την «μονομαχία» των τεσσάρων διαγωνιζομένων, οι δύο βρέθηκαν προτεινόμενοι προς αποχώρηση. Και για πρώτη φορά η παραμονή του νικητή στο παιχνίδι κρίθηκε από την ψήφο του κοινού. Οι Stereo Soul από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη και η Τάνια Μπρεάζου από την ομάδα της Τάμτα κλήθηκαν να τραγουδήσουν ένα ακόμη τραγούδι. Τελικά από την αναμέτρηση των δύο υποψηφίων οι τέσσερις κριτές τους έφεραν ισόπαλους. H Τάνια Μπρεάζου όμως, ήταν αυτή που αποχώρησε.
Η Ευαγγελία Αραβανή κατά τη διάρκεια της βραδιάς βρισκόταν στο ειδικά διαμορφωμένο green room, όπου είχε δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες. Αμέσως μετά τη λήξη του ένατου live οι τηλεθεατές ψηφίζουν για μία ολόκληρη εβδομάδα τον διαγωνιζόμενο που επιθυμούν για νικητή του “The X Factor”. Οι γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές ολόκληρη την εβδομάδα μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου, ημέρα διεξαγωγής του μεγάλου ΤΕΛΙΚΟΥ.
Το δέκατο live του “The X Factor”, ο τελικός που θ’ ανακηρύξει το νικητή του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ στις 21:15. Πολλές οι εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές την ερχόμενη Παρασκευή με highlight της βραδιάς την εμφάνιση των 16 διαγωνιζόμενων που πήραν μέρος στα lives, on stage.
Είστε έτοιμοι;
Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 21:15