Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

30 Νοεμβρίου 2016

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις Κυριακάτικες βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε. 
 
Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αφηγούνται ιστορίες, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. 
 
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 21:15, «Το Στέκι της Παρέας» υποδέχεται τους μουσικούς παραγωγούς του SUPER FM.  Άντρη Καραντώνη, Κωνσταντίνος Τσιολής, Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, Μάρκος Κωμοδρόμος, Χριστίνα Δημητρίου και Χριστόδουλος Μαρτάς διασκεδάζουν, τραγουδούν και χορεύουν σε ένα μουσικό αφιέρωμα με ντουέτα που άφησαν εποχή. Οι Αννίτα Κωνσταντίνου, Φίλιππος Κτενάς, Έλενα Ανδρέου και Ανδρέας Μάνης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σάββα Χρυσάνθου, ερμηνεύουν για μας τα τραγούδια που αγαπήσαμε και  σιγοτραγουδήσαμε.
 
 
 
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ 
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15