Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


«Το Στέκι της Παρέας» - 23 Οκτωβρίου 2016

«Το Στέκι της Παρέας» - 23 Οκτωβρίου 2016

20 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15
 
 
Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις Κυριακάτικες βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε. 
 
Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους,  αφηγούνται γνωστές και άγνωστες ιστορίες, αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας τους, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. 
 
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 21:15, «Το Στέκι της Παρέας» φιλοξενεί τον πολύ αγαπημένο ηθοποιό Σταύρο Λούρα, τον οποίο πλαισιώνουν αγαπημένοι φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες. Έλενα Ευσταθίου, Λένια Χριστοφόρου, Κυριάκος Κωζάκης και Πανίκος Παπαδάκης ξετυλίγουν το κουβάρι της ζωής του Σταύρου Λούρα και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές του. Η ορχήστρα μας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σάββα Χρυσάνθου, μας θυμίζει τις μεγάλες επιτυχίες του μουσικοσυνθέτη  Απόστολου Καλδάρα. Τραγουδούν οι Φίλιππος Κτενάς, Κύπρος Χαριλάου και Έλενα Παπαπαναγιώτου. Η χορευτική ομάδα Ζορμπάς από τη Λάρνακα δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα στο αφιέρωμα. 
 
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ 
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15