Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Το υπερθέαμα του πρώτου live του “The X Factor”

Το υπερθέαμα του πρώτου live του “The X Factor”

23 Μαΐου 2016

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ 1Ο LIVE TOY ΤΗΕ XFACTOR
 
Το υπερθέαμα του πρώτου live του “The X Factor” της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ «απογείωσε» ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, το βράδυ της Παρασκευής. Ένα μαγικό “The X Factor” που κέρδισε όχι μόνο τους εκατοντάδες θεατές που βρίσκονταν μέσα στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.   
 
Η έναρξη του σόου έγινε με την εντυπωσιακή είσοδο του κορυφαίου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, ο οποίος υποδέχτηκε στην εκπληκτική σκηνή τους τέσσερις κριτές του show: Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη. Στο ειδικά διαμορφωμένο,green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια της βραδιάς  είχε δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες.  
 
Το μουσικό μέρος του σόου έκλεισε ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς, με το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο «ΟΛΑ», που παρουσιάστηκε σε πρώτη μετάδοση για την Ελλάδα και την Κύπρο στο “The X Factor” . Τα σκηνικά ήταν εντυπωσιακά όπως και τα χορευτικά που συνόδευαν όλα τα μουσικά κομμάτια υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings. 
 
Στα αξιοσημείωτα του πρώτου live του “The X Factor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ήταν και τα όσα καταγράφηκαν στα social media. Για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση δημιουργήθηκε το social situation room, με πλήρως εξειδικευμένο εξοπλισμό και με 15 μέλη ομάδα, από τη White Space. Πιο συγκεκριμένα είχε : τρεις γραφίστες, έναν video editor, τέσσερις social curators, τρεις Social Tv Curators, δύο social strategists - project leaders, δύο φωτογράφοι – εικονολήπτες.
 
Στο Twitter το #xfactorgr έφτασε στο top 60 trending # στον κόσμο. Στο 1o live τα tweets ξεπέρασαν τις 22,000 tweets μέσα σε τέσσερις ώρες. 
Στο Facebook τα likes έφτασαν τις 65.500, αυξάνοντας κατά τη διάρκεια του show κατά 12,000 τα new Page Likes.
 
Στο Instagram οι followers έγινα 35,000 followers, εκ των οποίων οι 
21,000 followers ήρθαν κατά τη διάρκεια του show.
 
 
Στο πρώτο live το κλειστό Γήπεδο του Γαλατσίου παλλόταν στους ρυθμούς του “The X Factor”, την ίδια ώρα που το κοινό ψήφιζε τους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να εμφανιστούν στο δεύτερο live. Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και παρέμειναν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι 16 διαγωνιζόμενοι. Την αρχή των live έκανε ο Ιαν Στρατής που ερμήνευσε το “Make it rain”. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι 15 φιναλίστ με την εξής σειρά: Τάνια Μπρεάζου με  “Wrecking ball”, «Αυτή & Αυτοί» με τα “Get this party started” και «Λιανοχορταρούδια», Γιώργος Στεφάνου με «Τα κλειδιά», Έλενα Κοσκινά με “BlackWidow”, Ανδρέας Λέοντας με «Θεός αν είναι», «Ν.Μ.Α.» με “Survivor”, Νωαίνα με «Φραγκοσυριανή», Αντώνης Φωκάς με «Παιδί γενναίο», “Stereo Soul” με “Writings on the wall”, Αλέξανδρος Πιτσάνης με “Unchain my heart”, Χριστίνα Ζαντή με «Όλα μου τα σ’ αγαπώ», Γιώργος Παπαναστασίου με “Impossible”, “Gazoza” με “Dirty Diana”, Χριστιάννα Μπούνια  με «Της Άρνης το νερό»,  και Πιλάτος Κουνατίδης με «Δικαίωμά μου». Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες ανέβηκαν στη σκηνή και ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, βάση της ψηφοφορίας του κοινού, λέγοντας πως στις τρεις από τις τέσσερις ομάδες το αποτέλεσμα κρίθηκε την τελευταία στιγμή.  
 
Από την ομάδα της Τάμτα αποχώρησε η Έλενα Κοσκινά, από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη αποχώρησαν οι “Gazoza”, από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα αποχώρησε ο Γιώργος Στεφάνου κι από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους αποχώρησε ο Γιώργος Παπαναστασίου.
 
Το επόμενο ραντεβού, όπου 12 πια συμμετέχοντες παίρνουν θέση για το δεύτερο live του “The X Factor”, την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 21.15 στο ΣΙΓΜΑ. 
 
Είστε έτοιμοι;