Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


Traction 07/02

Traction 07/02

2 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΗ
Γιατί η ζωή είναι κίνηση και η κίνηση είναι ζωή!
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 14:30
 
Ραντεβού με την «κίνηση» καλούνται να κλείσουν οι τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ κάθε Κυριακή στις 14:30. Ο Κώστας Στεφανής, με χιούμορ και αξιοπιστία, μας ενημερώνει για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στην αγορά, παρουσιάζει όλα τα τελευταία αγωνιστικά νέα, αλλά κάνει και συγκρίσεις μοντέλων και off road διαδρομές. Ζωντάνια, πηγαίο χιούμορ, βαθιά γνώση και επίγνωση είναι χαρακτηριστικά συστατικά μιας ομάδας ανθρώπων με όραμα, στόχο και όρεξη για δουλειά... Γιατί Traction σημαίνει κίνηση με έλξη!
 
ΕΚΠΟΜΠΗ 6  – ΚΥΡΙΑΚΗ  7/2/2016
 
Το «Traction» και ο Κώστας Στεφανής, παρουσιάζουν ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου με τη βοήθεια της Χριστίνας Μουστάκα. Η εκπομπή φιλοξενεί τη Χριστίνα Μουστάκα και το νέο Opel Astra που πρόσφατα έφτασε στη χώρα μας! 
 
Τα  θέματα της εκπομπής αναλυτικά:
 
Mercedes A-Class
Η Mercedes ανανέωσε την A-Class, μετά από τρία χρόνια παρουσίας. Το αυτοκίνητο που έκανε την εταιρεία με το αστέρι πιο προσιτή και σε νεαρότερες ηλικίες, είναι εδώ, ανανεωμένο και έτοιμο να συνεχίσει την πορεία που έχει χαράξει μέχρι σήμερα.
 
Vespa
Η ζωή έχει δείξει ότι πολλές φορές η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτή τη φορά επαναλαμβάνεται για καλό, αφού η Vespa παρουσιάζει την αγαπημένη GTS 250, σε προσιτή τιμή. 
 
 
Toyota Avensis
Το νέο Toyota Avensis είναι εδώ, διατηρώντας τα στοιχεία που το έχουν κάνει ξεχωριστό για το αγοραστικό κοινό. Ο Θωμάς και η Ινώ ετοιμάζονται για ταξίδι με το Avensis που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά κινητήρα 1.6 Diesel, καθώς επίσης και το νέο έξυπνο τεχνολογικό σύστημα Toyota Safety Sense. 
 
VW Touran
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και η VW παρουσιάζει τη νέα έκδοση του ήδη επιτυχημένου Touran, που κρατάει ψηλά τη σημαία της γερμανικής εταιρείας στην κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων.
 
 
 
TRACTION ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΗ
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 14:30