Σάββατο, 20 Απριλίου 2024


Τραγωδία στον Αέρα

Τραγωδία στον Αέρα

27 Μαΐου 2016

MAYDAY – AIR CRASH INVESTIGATION 
10ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
 
 
Η εκπομπή "Τραγωδία στον Αέρα", του National Geographic Channel, παρουσιάζει ιστορίες απίστευτης επιβίωσης και συγκλονιστικών καταστροφών από τα πιο τραγικά  δυστυχήματα στην ιστορία της αεροπορίας. Με καταπληκτική λεπτομέρεια, συνεντεύξεις με ειδικούς και εντυπωσιακές αναπαραστάσεις (CGI), οι ιστορίες που διαμόρφωσαν και διαμορφώνουν το πλαίσιο κανόνων ασφαλείας στην αεροπλοΐα, αναλύονται ώστε να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια που οδήγησαν σε θανατηφόρα ατυχήματα. Αποκαλύπτοντας την πικρή αλήθεια που θέλει την ασφάλεια στην αεροπλοΐα να βελτιώνεται μετά από κάθε δυστύχημα, τα επεισόδια της σειράς ερευνούν μεγάλες αεροπορικές καταστροφές για να διαπιστώσουν τι πήγε στραβά και γιατί. Βασισμένο στις ηχητικές μαρτυρίες του πιλοτηρίου, στις αναφορές από τα ατυχήματα αλλά και στις προσωπικές μαρτυρίες, το κάθε επεισόδιο παρουσιάζει συνεντεύξεις, εικόνες προηγμένης τεχνολογίας και συναρπαστικές αναπαραστάσεις. Δείτε τα επεισόδια της ενδιαφέρουσας αυτής σειράς αποκλειστικά στο ΣΙΓΜΑ από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στις 22:45. 
 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 – ΔΕΥΤΕΡΑ 6/6
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: Απότομη σύγκρουση
Όταν μια συντριβή στην Τζόρτζια σκοτώνει 23 άτομα, συμπεριλαμβανομένων ενός αστροναύτη και ενός Αμερικανού γερουσιαστή, ένας ερευνητής ρισκάρει τη φήμη του για να ανακαλύψει την αλήθεια.
 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 – ΤΡΙΤΗ 7/6
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: Μεταφορά θανάτου
Η σύγκρουση ανάμεσα στην πτήση 5925 της United Express κι ενός ιδιωτικού αεροπλάνου το 1996 αφήνει έκπληκτους τους ερευνητές, μέχρι τη στιγμή που μαθαίνουν ότι ένας αγνοούμενος πιλότος έπαιξε σημαντικό ρόλο.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 – ΤΕΤΑΡΤΗ 8/6
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: Τρόμος στο Σαν Φρανσίσκο
Όταν η πτήση 214 των Asiana Airlines συντρίβεται στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, οι ερευνητές ανακαλύπτουν ένα θέμα το οποίο μπορεί να βάζει την ασφάλεια των επιβατών σε κίνδυνο. 
 
 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9/6 Η ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΛΟΓΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ «ΤΕΛΕΘΟΝ 2016».