Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Προορισμός Ευτυχία (2016)

Προορισμός Ευτυχία - Μεγάλο Σάββατο

Προορισμός Ευτυχία - Μεγάλο Σάββατο

10 Απριλίου 2017

Με την Ευτυχία Ανδρέου

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:00 στο ΣΙΓΜΑ

 

Η Κύπρος, ήταν και παραμένει το στολίδι της Μεσογείου… Ένας τόπος γεμάτος θησαυρούς γεωγραφικά διάσπαρτους απ’ άκρο σ’ άκρο του νησιού. Και για του λόγου το αληθές σας προσκαλούμε σ΄ ένα ταξίδι στο νησί της Αφροδίτης, «παθκιάν-παθκιάν», για ν’ ανακαλύψουμε μαζί τα διαμάντια που κρύβονται εκτός αστικών κέντρων. Να γνωρίσουμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, να… ξανά-συστηθούμε και να βρούμε την Ευτυχία που μας επιφυλάσσει ο κάθε προορισμός αλλά κυρίως… το ταξίδι! Γιατί η Κύπρος είναι το νησί της… Ευτυχίας.

 

Με όπλο το χαμόγελο, την καλή διάθεση αλλά και την… Ευτυχία Ανδρέου, επιχειρούμε να δώσουμε στον Κύπριο τηλεθεατή, ανεξαρτήτου ηλικίας, μια γλυκιά γεύση από το νησί μας. Ένα οφθαλμόλουτρο με την ομορφιά της εκτός αστικών κέντρων Κύπρο! Επισκεπτόμαστε χωριά και κωμοπόλεις, περιδιαβάζουμε τους δρόμους, γνωρίζουμε τους κατοίκους, αναζητούμε τον «μάστρο» στο τάβλι, τον καφέ, το τσιάττισμα, επισκεπτόμαστε τα βασικά αξιοθέατα του τόπου και μαθαίνουμε για αυτά από τους ντόπιους, «εισβάλλουμε» σε σπίτια και μαθαίνουμε τις διάφορες τέχνες, ενώ διασκεδάζουμε παράλληλα μαζί τους τραγουδώντας, χορεύοντας και μαγειρεύοντας. Αναζητούμε την καλύτερη μαγείρισσα του χωριού, μιλάμε με τους νέους για την αστυφιλία και ανακαλύπτουμε τον τύπο του επισκέπτη για τον οποίο είναι ιδανικό το κάθε μέρος.

Μακριά από στημένα και σκηνοθετημένα, έτσι απλά και αυθόρμητα, ανακαλύπτουμε την Κύπρο μας και σας καλούμε να την μάθετε και εσείς μαζί μας!

 

Το Μεγάλο Σάββατο στις 18:15 και την Κυριακή του Πάσχα στις 17:00 η Ευτυχία Ανδρέου κάνει Πάσχα στο χωριό και συγκεκριμένα στη Νατά της Πάφου! Εκεί ο αγαπημένος της φίλος και συνάδελφος Κωνσταντίνος Ιάσωνος της επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Η Νατά είναι και το χωριό του ηχολήπτη της εκπομπής, γεγονός που κάνει αυτό το εορταστικό διπλό επεισόδιο οικογενειακή υπόθεση! Έτσι ακριβώς όπως προστάζουν οι μέρες! Με κέφι, τραγούδι, χορό, παράδοση και πολλές πολλές εκπλήξεις.